Vanuit Daan:

We gaan met zijn alle naar boven. De meiden gaan naar hun kamer en de jongens naar hun kamer. "Truste schatje' zeg ik tegen Joline en geef haar een kus.
"Jongens ik moet even wat zeggen' zegt Owen. 'Wat?" vraagt Rein. "In de mac, ik was naar Daphne, ik wou even met haar praten" zegt Owen. 'Gast, waarom je weet dat ik haar met rust moet laten' zegt Rein boos. "laat me uit praten, ze houd van je, maar als ze iets met jou neemt zal hij iets doen tegen jou, en ze gaf mij dit briefje' zegt Owen en hij laat het briefje zien. Rein schrik en pakt gelijk zijn telefoon. 'Daf, ik hou van je' zegt rein die aan het bellen in met Daphne. 'Kom naar Daan zijn huis toe, daar ben je veilig' zegt Rein en hij hangt op. 'Daan is het goed dat Daf komt?' vraagt Rein. 'Neej, tuurlijk niet' zegt Ik . 'Ik ga nog even op twitter' zegt Nils, Owen en ik gaan ook op twitter. 'Ik ga beneden op Dapf wachten' zegt Rein. 'Doe wel zacht, de meiden slapen denk ik al' Zeg ik. en rein loopt naar beneden.
@0547daan: Vandaag naar verliefd op Ibiza geweest en daarna naar de MAC geweest #LoveIt' tweet ik. veel mainiacs reageren erop en krijg vragen
@iiXaviieraa_ : Welke kleur boxer short heb je aan?? @TeamRodeBoxerShortw/Joline' zie ik staan. zal dat mijn Joline zijn' vraag ik me af '@0547daan @iiXaviieraa_ haha, jaa sws een rode :)' reageer ik. ik zie een tweet van Joline voor bij komen: @JolineSwagg: Was vandaag een super leuke dag met super mensen, zo gaan slapen #GN<3 #Love #Them :)'. ik wil er op reageren maar dat doe ik maar niet, ik ga het bekend maken tijden twitcam. 'Guys, weneer gaan we twitcam houden??' vraag Nils. 'Morgen??' vraag ik. 'Is goed, maar zou ik dan Marieke vragen??' vraagr Nils. 'Jaa, dat zou ze super vinden' zegt Owen. 'En, ga jij Sabiene vragen??' vraag ik aan Owen. 'Neej, ze vind me niet leuk' zegt Owen.'Echt wel' zegt Ales. 'Gast, ik schok, ik dact dat je sliep' zegt Nils en we lachen. 'Maar, mag ik ook bij de twitcam zijn??' vraag Ales. jaa, ik vind het goed' antwoord ik. ' Maar Sabiene vind we wel leuk Owen' zegt Nils. 'Dan vraag ik haar wel een keer, als ik het zeker weet' zegt Owen. en we gaan eer op Twitter kijken. '@JolineSwagg: krijg ik een weltruste tweet van de mooiste, liefste boy van de wereld 20547daan?' staat er. ahh wat hou ik van haar; denk ik en ik reageer erop: @0547daan @JolineSwagg, Weltruste <3 :*' 'Good night mainiacs <3' tweet ik en leg mijn mobiel weg.




Vanuit Rein:

Ik ga naar beneden en wacht op Daphne. ik hoor getik op het raam, en loop naar de voordeur. 'Heey daf' zeg ik en geef haar een knuffel. 'Heey reintje, het spijt me zo' zegt Daphne en ze moet huilen. 'Het maakt niks uit, ben al blij dat je weer bij me bent' zeg ik. 'Melvin weet waar Daan woont, als hij merkt dat ik bij jou ben word hij boos' zegt Daphne. 'Ik zorg er voor dat jou niks overkomt' zegt ik en geef naar weer een knuffel. 'Kom we gaan even zitten'zeg ik en we lopen naar de woonkamer. ik pak haar handen en zeg: Daf, je bent hier veilig, ik laat je nooit weer gaan, en als hij jou iets doet of wat dan ook, dan gebreurt er iets met hem' zeg ik. onze hoofden komen dichterbij en we zoenen. even later gaan we naar boven, we zijn heel melig en maken veel geluid. iedereen slaapt toch al, en ze horen ons vast niet. we zijn heel melig en lachen veel. wat heb ik die tijd gemist, denk ik. We horen een deur open gaan, verschrikt kijken Daphne en ik elkaar aan. 'wie is dat??' verluistert Daphne. 'weet ik niet' antwoord is terug. we horen de deur. er staat iemand in de deur opening en we schrikken. We horen iemand gillen, het is Daphne, als ik goed kijk zie ik dat het Joline is en ik begin hard te lachen
"REIN' schreeuwt Joline. 'Wat is er?' vraag ik. 'Ik dacht dat je een inberker was ofzo' zegt Joline en Daphne en ik lachen. Ondertussen is de rest ook wakker geworden. 'Jongens, waarom zijn jullie nog wakker' zegt Owen slaperig. 'Het is 03.00' zegt Nils. 'Wowh, is het al zo laat' zegt ik verbaast. 'Sorry, we waren melig' zegt Daphne. 'Heey Daphne, goed dat je er bent' zegt Owen. 'Jaa, ik ben blij dat ik hier ben in plaats van bij Melvin' zget Daphne. 'En ik ben ook super blij dat ze hier is, en dat we weer beste vrienden zijn' zegt ik. 'Zullen we weer gaan slapen, of een film kijken??' vraagt Ales. 'Een film kijken' zegt Marieke. en we lopen met zijn alleen naar beneden. we zetten de film: Men in black op. Ik en Daphne hebben hem al gezien in de bioscoop, maar ja het blijft een leuke film. even later sta ik op, en Nils komt achter me aan. 'Denk jij dat Marieke mij leuk vind" vraagt Nils. 'Ik denk het wel, ik zat net met Joline te appen, toen ik wachte op Daphne, en toen vroeg ze: 'Denk jij dat Nils Marieke leuk vind?, want Marieke vind hem wel leuk'. 'Zal ik haar morgen vragen?, tijdens de twitcam?' vraagt Nils. 'Jaa, dat zou echt leuk zijn' zeg ik en we lopen weer terug naar de rest. 'Waar hadden jullie het over?' vraagt Marieke. 'Ohh, merk je mrgen wel' zeg ik. en Marieke kijkt me vragend aan, ik knik en we gaan weer veder de film kijken. Daphne is in slaap gevallen op me borst. Lisa is ook in slaap gevallen. Als de film is afgelopen gaat de rest ook slapen. ik word om 09;30 wakker. ik zie dat aan,Nils en owen ook nog slapen, maar waar zijn de meiden en Ales. ik loop naar boven om te kijken waar ze zijn. boven zijn ze ook niet, ik begin me zorgen te maken. Ik maak Owen, Daan en Nils wakker. 'Jongens, waar zijn de meiden en Ales?' vraag ik bezorgt. 'Ze zijn even naar de bakker toe, om broodjes te halen' zegt Daan slaperig. 'Ohh, gelukkig ik dacht dat er iets ergs was gebeurt ofzo' zeg ik en ik zet de tv aan en ga Spongebob kijken. 'Goedemorgen Reintje' zegt Daphne als ze de woonkamer binnen komt lopen met een tas vol broodjes. 'Heey Daf' zeg ik en geef haar een knuffel. 'Daphne mag jou wel Reintje noemen en ik niet' zegt Owen beledicht. 'Jaa, daf mag mij wel zo noemen!' zeg ik en begin te lachen. 'Zullen we eten??' vraagt Daan. 'Krijg ik geen knuffel ofzo meer' zegt Joline. 'Sorry schatje' zegt Daan en loopt op Joline af en geeft haar een kus. 'Goedemorgen beuaty' zegt Daan en hand in hand lopen ze naar de tafel waar ik en Daphne borden en glazen hebben neergezet. 'Hoelaat gaan we twitcam houden, dan tweet ik dat even' zegt Daan. 'uhh, rond 4uur??' zeg ik. 'Jaa, is goed' zegt Daan en hij tweet: @TweetMainStreet: We hebben leuk nieuws, Vanmiddag om 16;00 twitcam, met 2 belangrijke mededelingen!' tweet Daan, en legt zijn mobiel weg en we gaan eten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen