The first duty of love is to listen.

Zaterdag 16 december 2006


~ Mila Adams
Vermoeid sta ik achter de bar. Het is pas tien uur in de avond, maar ik heb nu al geen zin meer om nog verder te werken. Vanmorgen moest ik er al vroeg uit om in de bakkerij te werken. Gisteravond moest ik tot sluit werken in het café. Tot sluit werken betekend om drie uur iedereen uit het café schoppen en vervolgens alles nog schoonmaken. Met een beetje geluk is iedereen gelijk de deur uit om drie uur, al denk ik niet dat dat gaat gebeuren. Het is zaterdag dus veel mensen gaan uit. Op sommige zaterdagen is het heel druk in het café waar ik werk en op andere dagen is het heel rustig. Laten we hopen dat vandaag weer een van die rustige dagen is. Gewoon een beetje hangen op de bar en zitten op een barkruk is wel wat ik verdiend heb na een schoolweek.

De eerste groep jongeren loopt het café binnen en zuchtend sta ik op. Heel groot is het café niet, maar juist doordat het niet zo groot is, is het er wel altijd gezellig.
Een van de jongens komt naar de bar toe en besteld vijf biertjes. Met een neppe glimlach op mijn gezicht tap ik de biertjes af. Nog geen kwartier later komt de volgende van de groep drinken halen. In een rap tempo vliegen de biertjes er doorheen. Niet alleen bij de vijf jongens die als eerste binnen waren, maar ook in de rest van het café dat langzaam vol begint te raken.

Als het café bijna vol is zie ik drie bekende gezichten binnen lopen. Een zucht verlaat mijn mond. Waarom vanavond? Ik doe alsof er niks aan de hand is. Het liefst had ik vandaag gehad dat het rustig was zodat ik vroeg naar huis kon.
'Hé! ' Kim groet me door haar hand op te steken. Ze loopt door naar achteren, naar de personeelsruimte en verschijnt enkele minuten later naast me achter de bar. 'Ik had niet verwacht dat het al zo druk zou zijn! '
'Het is zaterdag, wat had je dan verwacht? ' Kim haalt haar schouders op en zet de muziek nog een tandje harder. Deze avond kan beginnen.

Duizend maal sorry dat het zo lang duurde :c
Ik heb gewoon geen tijd gehad met school.
Door de combinatie van hockey en school houd ik nagenoeg geen vrije tijd meer over, wat ik zelf ook onwijs balen vind.
Daarnaast doet Q het ook heel vaak niet bij mij, of is hij heel traag. Is dat bij jullie ook zo?
Ik hoop snel weer iets te kunnen posten!

Reageer (5)

  • darksunside

    wie zijn die bekende gezichten:O
    snel verder

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(flower)

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Drie bekende gezichten.. hmm ben benieuwd wie dat zijn.

    Ga je snel verder?
    xx

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Geen probleem, dat begrijp ik volledig.
    Leuk deeltje weer! :)
    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden
  • TomKBitch

    mooi :) snel verder !!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen