heee, sorry dat ik de laatste paar dagen geen hoofdstuk meer heb geschreven. had het druk met school enzo.. maar ik ga proberen weer meer te schijven nu!

Vanuit Priscilla:
Het was heel gezellig bij het zwembad en we hebben weer lekker in de zon gelegen en over MainStreet gepraat. Als we terug naar de kamer lopen zien we dat Rein achter ons loopt. We flippen hem en Cherise is opeens heel vrolijk. Ik kijk naar Jeanique en zie dat ze even na Rein kijkt en begint te lachen. Ik kijk even naar Rein en zie hem de heletijd naar Cherise kijken. Ik lach even en kijk weer terug naar Jeanique. Dan begint Owen ook te lachen. Hij heeft het volgensmij ook gezien. Met z'n drieën lachen we even en daarna lachen we met z'n achten. Maar alleen ik, Jeanique en Owen snappen waarom we lachen. Denk ik dan.. Het kan zijn dat het de rest ook al is opgevallen maar dat weet ik niet.

Vanuit Alicia:
Als we net onze kamer in willen lopen horen we iemand achter ons. We kijken achterom en zien dat het Rein is meteen rennen we er op af en vragen allemaal dingen aan hem. Opeens beginnen Priscilla Jeanique en Owen te lachen. En omdat hun lachen begint iedereen te lachen. Ik weet niet waarom maar ik lach ook mee. Ik vraag straks wel waarom dat ze lachte. Als we weer zijn uitgelachen gaan we maar naar onze kamer. Als we op onze kamer zijn beginnen we helemaal te gillen omdat we zo blij zijn. Dan vraag ik aan Priscilla en Jeanique waarom ze eigenlijk moesten lachen. Jeanique zegt: Nou kijk, als je naar Rein keek zag je dat hij de heletijd naar Cherise keek. Cherise begint te blozen maar gelooft het niet.

Vanuit Rein:
Als ik richting onze kamer loop zie ik 4 meiden voor me lopen. Ze hebben het over ons. Ik ben echt heel vrolijk vandaag. Komt vast door het lekkere weer. Ik neurie Mind is Blown en meteen kijken de 4 meiden om. Ze beginnen te gillen en rennen naar me toe. Een meisje is echt heel bijzonder. Ze ziet er echt heel mooi uit en ziet er ook heel lief en aardig meisje uit. Ik vraag hoe ze heten. Ze zeggen allemaal hun naam en dan hoor ik de naam: Cherise. Ik zeg: Wow wat een mooie naam! Ze bloost een beetje en ik begin te lachen. Ga met ze op de foto en dan komen Daan Owen en Nils uit onze kamer. Ze rennen daar naartoe maar Cherise blijft staan. Dan vraagt ze of ze een knuffel mag. Ik vind het een heel goed idee en knuffel haar. Ik wil haar gewoon niet meer loslaten. Als we nog even praten besluiten we na een tijdje om naar onze kamers te gaan. We geven elkaar allemaal een knuffel en gaan naar onze kamer. Als we op onze kamer zijn horen we opeens gegil uit de kamer naast ons. Meteen gaan we er naartoe om te kijken wat er is. We doen de deur open en beginnen te lachen. Dan vragen we nog waarom ze zo moesten gillen. Ze zeggen: Nou kijk, we zitten in de kamer naast onze 4 helden!!



Hoop dat jullie hem leuk vinden! Enjoy! xx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen