Hoihoi,

De compromis is nu gedaan en ik zou heel graag willen weten wat jullie ervan vonden. Ik weet dat het niet zo'n groot verhaal was maar ik ben dat ook niet gewoon om te schrijven. Meestal schrijf ik fanfics (1D) van 10delen dus dit was al iets groter.

Ook heb ik gelezen dat ik niet mag stoppen met schrijven en dat ga ik ook niet doen. Ik ben van plan om een grote fanfic te schrijven met een wel heel speciaal thema :) Het gaat groter zijn dan elke andere fanfic dat ik geschreven heb. Plus er nog is bij dat ik het waarschijnlijk in 2talen ga doen: Nederlands en Engels. Die fanfic zal nog niet voor direct zijn. Ik moet het eerst nog beter uitwerken en al een wat delen schrijven op voorhand.

Hopelijk tot gauw! (doeg)
PS: vergeet niet te zeggen hoe je De compromis vond!

Cato

Reageer (2)

  • conordabestx

    SUPER!! Ik vond het echt fantastisch om te volgen!! Als ik je 1 tip mag geven: probeer op regelmatige basis een deel te uploaden bv.: elke woensdag. Voor de rest MOET je me laten weten wanneer je aan die fanfic begint!!! En als je nog een naam zoekt Emily is niet slecht... (cool)(lol)

    1 decennium geleden
  • Sevvalium

    Zoals ik al bij het vorige hoofdstuk schreef: een ontzettend leuk verhaal (jammer genoeg beetje kort, maar maakt niet uit)! Ik zelf ben alleen niet zo'n fan van fanfics (behalve van thg en hp)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen