'Geen probleem, we zullen alleen even wat papieren in orde moeten maken, binnenkort, en we zien morgen wel hoe je je voelt.' Zegt Nagato en haalt een aantal kaarsjes uit de kast en steekt ze aan.Het waren geurkaarsjes, daar hield ik van.

Volgende morgen sta ik op en loop naar beneden toe. De geur van thee en toast hangt in het hele huis en het maakt me weer een beetje vrolijk. Gapend loop ik de keuken in en begroet Konan die al wakker is en aan de eettafel zit. 'Hey, morgen. Een beetje bij kunnen komen?' Vraagt ze en staat op om een kop thee te pakken. Ik kink dankbaar en ga aan tafel zitten. 'Ja, gelukkig wel. Ik denk dat ik straks even naar, euhm, mijn huis ga. Ik wil er alles achter kunnen laten, en opnieuw beginnen.' Zeg ik en sluit mijn handen om de mok met warme thee heen die Konan voor me neer zet. 'Weet je dat wel zeker? Denk je niet dat het beter is om wat herinneringen te houden?' Vraagt Konan bezorgd en legt haar handen om die van mij. Zuchtend kijk ik in de thee en haal mijn schouders op. Het maakte me allemaal niet meer veel uit. Nagato komt binnen en begroet ons en haalt de toast uit de roosters, legt ze op een groot bord en zet deze weer op de eettafel neer. Vriendelijk aait hij over mijn hoofd en vraagt of ik naar school toe kom. 'Ik weet niet, misschien dat ik later op de dag nog kom. Ik heb geen idee.' Zeg ik en stop wat toast in mijn mond. Nagato knikt en drinkt van zijn koffie terwijl er een gesprek ontstaat.

Reageer (2)

  • devil666

    pliieezz verder gaan ^^

    1 decennium geleden
  • animevampire

    :(((A):@(baby):D:S(doeg)(cat)(typing)(cool)(dance):8(flower)(H)(K)(lol)(N):X:|:O(Y):P(puh):((6)(hoera)_O_(yeah)(zip):)(nerd)(krul):Y):$;):9~(duivel)(huil)xD

    als ik geen gepaste smiley vind gebruik ik ze maar allemaal :3

    verder! <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen