Foto bij 023- Ella

Sorry voor het korte stukje. Ik ging nog wachten tot morgen zodat het een langer stuk zou zijn maar ik ben verplicht door mijn DBFF om iets te posten.

Het is 19u als Harry me thuisbrengt. ‘Thank you Harry. I had an amazing time.’ ‘No, thank you.’ ‘Bye’, ik geef hem een knuffel. ‘I want to thank you for being such a good friend.’ ‘There are best friends for. Goodnight.’ Ik kijk hem nog even na en ga dan naar binnen. Ik heb het hier toch getroffen. Bijna altijd bij mijn vriendje, een beste vriend, Louis en Eleanor, Molly… . ik ben amper binnen en mijn gsm gaat weeral af.

- Hi, with Ella
• Hi babe, it’s Liam
- How are you? Did you have fun today?
• I’m fine. Yes, an old usual day with my family.
- That had to be fun. It’s been a long time, I guess.
• How was your day with Harry?
- Amazing. We went to the zoo and after that ice-skating
• Cool. Are you home yet?
- Yes.
• Put something normal and warm on. I want to show you something.
- Okay.
• See you in an hour, love!
- Bye!

Ik vraag me af wat we gaan doen. Ik doe mijn hakken uit en besluit botten aan te doen. Mijn zwartjes, op een gewone jeansbroek. Met mijn roze trui. Ik ben echt in een meisjesmeisje bui. Ik doe mijn make-up af en haal een kam door mijn haar. De krullen die ik er vanochtend heb ingedaan, zijn er alweer uitgewaaid. Opnieuw neem ik de krultang, maar dan heb ik een beter idee. Ik maak mijn haar licht vochtig en draai het dan rond mijn kam en droog het met de blazer. Na een halfuurtje bekijk ik het resultaat in de spiegel. Ik ben best tevreden. Ik steek mijn gsm gewoon in mijn broekzak en besluit eens zonder tas weg te gaan. Ik zal mijn sleutels wel in de zak van mijn trui bijhouden, geen probleem. Ik zet de radio aan en drink nog een glaasje cola voor Liam arriveert. ‘Casual enough? Or do I have to change?’ ‘No, it’s perfect.’ ‘Okay, I’m ready!’ ‘We go with the taxi. It’s not so close.’ ‘Okay, but don’t bind me please…’ ‘No, don’t worry.’ ‘Thanks!’
In de auto babbelen we en af en toe steel ik een kusje van hem. Tot ik uit het raam zie wat we gaan doen. Een reuzenrad!!!


Outfit Ella: http://www.polyvore.com/reuzenrad_met_liam/set?id=74254982

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen