Foto bij Chapter ten, part one: Let's finish this shit.

EINDELIJK HEB IK EEN HOOFDSTUK KLAAR GEKREGEN! Het duurde even, maar nu is hier dan eindelijk jouw hoofdstuk Viv! En ik weet het, er wordt niets over jou en Niall gezegd maar geloof me, dat komt wel weer terug. Viviall for the win!
Ik schrijf dit vanuit school en eigenlijk zou ik Frans moeten leren want ik heb een proefwerk, maar goed, jullie gaan voor omdat ik zo veel van jullie houd. Wat ben ik toch weer geweldig.
Ik weet dat het niet zo'n lang hoofdstuk is, maar ik vond het onnodig om te gaan schrijven over het etentje. Dus hier is het dan, enjoy! En vergeet niet naar mijn Styles' story te kijken hehe.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Aplin

    Ze moeten het echt weer goed gaan maken, they just have to! Anyway, lovely chapter again. I will never get enough of your stories! ^^

    1 decennium geleden
  • Publisher

    That's what we call dedication. En nu moet ik ook wel gaan schrijven, ugh. Het is maar goed dat mijn lange schooldagen bestaan uit niks doen en Candy Crush spelen. Dus ik heb zat tijd om te schrijven.....
    And darling. Please don't let the soundtrack of Lou's relationship with Holly be We are never ever gonna get back together. Cause I will kill you. Mhehe.

    1 decennium geleden
  • Yestherday

    Wauw<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen