Vanuit Lisa:
'OMG, ik acht dat we gepakt werden door me pa' zeg ik tegen Ales.'Dat dacht ik ook' zegt Ales.'Kom, we gaan terug naar Daan en de rest' zeg ik en ik spring bij Ales achterop. Ik ga even op Whapp kijken en zie dat ik 527 berichtjes het van de whapp groep met de meiden.
Het gesperk:

Ik: Heeey schatjes<3
Xaviera: Heey moppie
Marieke: Heey Schat
Hodan: Heey :*
Ik: Heey, jullie geloven NOOIT wat er is gebeurt met Joline!
Marieke: WAT IS ER???!!
Xaviera: VERTEL!!
Hodan: wat is er met Jol??
Ik: Nou, Daan en Ales zitten bij ons in de klas, en Joline vind Daan leuk, maar toen was er weer iets met een ander meisje, En toen is Joline aan gereden door een gast, en ik ehb met Ales en Joline met Daan!!
Xaviera: ECHT?!?!?!?
Hodan: GAAF!
Marieke: Gefeliciteerd schatje :*
Ik: maar ik ga nu naar Daan,Rein en Nils samen met Ales
Marieke: Doegg liefiee
Hodan: Have fun Doegg
Xaviera: Maak een foto van Daan terwel hij slaapt^^ Doeggg xoxo
Ik: jaa zal ik doen schatje!
Ik: Doegg schatjes love you al <33

en ik sluit de whapp groep af

'We zijn er' zegt Ales en ik spring er van af. Ales ze de fiets in de schuur en we lopen naar binnen.'Zijn jullie er eindelijk' zegt Daan en hij komt naar ons toe gelopen en geeft ales een boxs en mij een knuffel. 'Jaa, het was echt eng, die vader kwam opeen thuis!' zegt Ales en Daan begint te lachen.'Daan, Ik heb je mobiel' zegt rein die drijf nat de kamer en de mobiel van daan in zijn handen.'Nu mag je ook een nieuwe betalen' zegt daan lachent. 'Hebben we wat gemist??' vraag ik aan daan. Daan zegt ja en legt het hele verhaal uit.'Hahahaha, Rein niet meer doen dus' zegt Ales lachend. 'Kom we gaan een film kijken' zegt Nils en hij kapt een film.'wacht ik ga me eerst even omkleden' zeg ik en ik loop naar de kamer waar Ales en ik slapen en trek mijn Akes sweater en een joggingsbroek aan en loop naar beneden. en Nils zet de film aan. Volgensmij kijk ik en Ales alleen de film want de rest zit op hun mobiel, maarja ik ben bij Ales daar ben ik al blij genoeg mee. 'Lisa ken jij een Sabiene??' vraag Nils aan mij.'Jaa, 1 van de whappgroep' zeg ik terug. 'Jaa, ze kent jou en Joline' zegt Nils. 'Maar hoe weet jij wie Sabiene is, en dat ze mij en Jol kent??' vraag ik. 'Owen kwam een meisje tegen in de trein en ze was vergeten uit te stappen en nu is slaapt ze bij Owen' zegt Nils. 'Ahh, Ze is echt mega verliefd op Owen' zeg ik, en ik pak zonder te vragen de telefoon van Nils en begin tegen owen te praten. Even later geef ik de mobiel van Nils terug en ga tegen Ales aan liggen en ik val in slaap.

*De volgende ochtend*

Goedemorgen lievie' zegt Ales tegen me. 'Goedemorgen schaje' en ik geef hem een kus.'Gaan we zo naar Jol??' vraag ik aan Daan die aan de eet tafel zit te wachten.'Jaa is goed' zegt Daan blij. Waar blijft rein, ik heb honger' zegt Nils saggi. 'ochtendhumeur??' vraag ik plagend en hij stingt van zijn stoel en begint me te kietelen. 'NILS n-eee ST-OPPP' zeg ik en hij stopt met kietelen.'K ga wel even kijken waar rein blijft' zeg ik en ik loop naar de kamer waar Daan,Nils en Rein slapen. De deur staat open en zie dat rein op zijn bed zit en tranen rollen over zijn wangen.Ik loop naar Rein toe en geef hem een knuffel. 'Wat is er Rein??' vraag ik. 'Ik heb ruzie met Lieke, me beste vriendin' zegt rein. 'Ahh.. waarom???' 'Ze vind me leuk, maar ik haar niet, nou niet meer' zegt Rein. 'Vond je haar eerst wel leuk dan??' vraag ik. 'Jaa, ik ben heel lang verliefd op haar geweest, maar ik durfde het niet te vertellen, Ik was bang dat onze vriendschap kapot ging' zegt rein met tranen in zijn ogen. 'Ahh reintje, ik ben er voo je' zeg ik en geef hem een knuffel.Ik laat Rein los en we kijken elkaar recht in de ogen, Langzaam komen onze hoofden dichterbij elkaar en we zoenen......

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen