Foto bij Meeting him. || Hoofdstuk 1

Ik zie in de verte het hotel waardat ik deze zomervakantie zal verblijven. Ik ben zo zenuwachtig. Ik kan niet wachten. Deze zomervakantie zal een topkamp worden! Ik kan niet wachten totdat we kunnen beginnen met shooten!

Ik maak mijn eerste stap in het hotel. De eerste persoon die ik zie is Josh Hutcherson. Ik heb gehoord dat het zo'n lieve jongen is, en hij is ook nog best aantrekkelijk! Maar omdat ik niet zo heel graag mensen eerst aanspreek blijf ik maar op afstand van hem. Dan zie ik Gary Ross, de regisseur recht op me aflopen. "Hey Isabelle!" Roept hij terwijl hij naar me stapt. Ik moet beleefd zijn dus antwoord ik natuurlijk. "Hello Gary!" Hij geeft me uitleg over mijn slaapkamer en waar ik zou slapen. Ik luister maar half maar ik weet wel de belangrijkste dingen. Ik moet bijvoorbeeld in kamer 305 slapen. Hij stapt dan laten we zeggen, subtiel weg.

Ik neem al mijn koffers, mijn kamersleutel en stap richting de liften. Ik stap in de lift druk op verdieping 3 en wacht totdat de deuren dichtgaan. Ik ben zo moe en ik kan niet wachten tot ik kan gaan slapen. Net wanneer de deuren dichtgaan stapt er ook iemand op de lift. Jacqueline a.k.a Jackie Emerson. Ze begint spontaan tegen mij te praten. "Hey! I'm Jackie! You're that girl from Orphan, right?" Oh perfect ik word herkent als Esther, een karakter van een thriller film waar ik in meedeed. "Yea, that's right!" Ik glimlach en probeer zo enthousiast mogelijk te antwoorden, maar ik ben nog altijd zeer moe van de vlucht. "What room are you in?" vraagt ze dan. Ik moet even nadenken om te antwoorden, omdat ik niet helder kan nadenken. "Ehm.. 305. What about you?" Haar glimlach word ineens veel groter. "306!!" roept ze bijna. Ineens gaat de lift open en we stappen beide van de lift. Ik stap dan zo snel mogelijk in mijn kamer, maar ik wil een goede indruk geven dus zeg ik nog rap gedach. "Good night!" ze antwoord hetzelfde terug. "Good night!

Ik hoor ineens een sterk gebonk op de deur en word direct wakker. "Isabelle!!" Ik herken haar stem direct, het is Jackie. Maar hoe komt het dat ze zo vroeg wakker is. Ik kijk even naar mijn klok. Ineens besef ik dat ik me heb overslapen. Ik spring mijn bed direct uit. Oh neen ik kan toch niet mijn eerste dag te laat zijn! Ik antwoord op Jackie. "Yess?!" Ik hoor en grote zucht aan de andere kant van de deur, ik veronderstel dat het van opluchting is. "Are you coming downstaires?" Vraagt ze dan, ze weet waarschijnlijk niet dat ik nog helemaal niet klaar ben. "Go ahead without me, I'll be right behind you!" Ik loop de badkamer in. Ik ga onder de douche staan, en wrijf snel zeep over mijn hele lichaam, dan was ik heel snel mijn haar. Ik spring de douche dan rap uit. Ik doe een simpele jeans en een t-shirt aan. Omdat ik geen tijd heb om mijn haar te drogen, kam ik het en doe het in een hoge staart. Ik neem mijn sleutel en ren naar beneden.

Waar is de ontbijthal??? Ik moest practisch heel het hotel doorzoeken voor ik eindelijk de ontbijthal zie. Iedereen is al aan tafel. Ik zie dat er nog een plaatsje vrij is naast Jackie dus ga ik gauw naar daar. "Sorry I'm late." Ik veronderschuldig me. Ze knikken allemaal naar mij. "No problem." zegt iedereen. Plots merk ik dat er nog een plaats leeg is. Ik ga ervan uit dat hij of zij naar het buffet is. Ik ga dan ook naar het buffet. Ik neem een bord en plaats er een groot aantal aardbeien op. Ik neem ook een toast met confituur. Er botst ineens iemand tegen mij waardoor mijn bord bijna op de grond lag. Ik draai me om on te klagen. Maar wanneer ik zijn gezicht zag was ik alles vergeten. Ik was in zijn ogen verdronken zoals ze zeggen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen