Foto bij Childhood 1

Pov kaylee

"tante, tante, kijk wat ik kan!" Vol enthousiasme rende ik door de gangen van het huis. Tante zat achter haar bureau. "Kaylee, gil niet zo, denk aan de buren." Ik staakte mijn pas. "jama,jama ik kan schrijven." Fier hield ik het blaadje omhoog. Mijn tante keek me vernietigend aan. "kaylee, ik heb nu geen tijd voor die onzin. Ik ben aan het werk en we moeten zo naar de winkel, ga je jas aan trekken." Ik liet mijn hoofd zakken en liep naar de kapstok.

De auto reed een groot parkeerterrein op. Tante mirjam parkeerde en stapte haastig haar auto uit. Zonder naar mij om te kijken liep ze verder. Ik sprong de auto snel uit en rende naar tante. Mijn kleine beentjes hielde haar nog maar net bij. "Waar bleef je zolang?" mopperde ze. Ze greep mijn arm ruw vast en trok me mee de meubelzaak in. Tante duwde me voor zich uit. "Kaylee ga maar even spelen ofzo, ik moet nog wat regelen. Meneer mag ik even..." Tante hield een jonge medewerker aan en niet veel later liepen ze samen weg. Een beetje aarzelend stapte ik door de winkel tot dat ik een grote draaistoel zag. Ik huppelde er vrolijk naartoe en sprong er vol enthousiasme in. lachend zette ik me af en draaide een rondje, en nog één en nog één.

Pov Michael jackson

"meneer Jackson, Wat een eer! Kan ik u ergens mee helpen?" De man schudde mijn hand hevig. Ik glimlachte vriendelijk en vertelde dat ik nieuw meubilair nodig had. De man liep voor mij uit. Ik wees hier en daar een paar dingen aan. Maar echt intreseerde het me niet. Mijn aandacht ging naar het meisje dat giegelend rondjes draaide. Er verscheen een brede lach op mijn gezicht, maar deze verdween meteen toen ik een vrouw op het meisje zag aflopen en haar ruw uit de stoel zag trekken. Het meisje stribbelde tegen en wees naar haar pop die nog op de stoel lag. De vrouw keek niet eens om en sleepte haar verder. Het meisje begon te huilen. Ik liep met grote passen naar de pop en pakte deze mee naar het meisje.

pov Kaylee

Tante kneep hard in mijn arm en moperde boos op me. De tranen vloeide over mijn wangen. Tante stopte bij de kassa en liet mij los. Ik keek achter me en ik zag een lange man op me af lopen, in zijn linkerhand had hij Rose vast. De man zakte op zijn knieën voor me neer. "hello little girl, I think you lose something" Ik liet mijn hoofd hangen en knikte. De vriendelijke man gaf mij Rose terug. "what is your name, little girl?" vroeg de vriendelijke man. "i'm Kaylee Lake and this is Rose." De man gaf me een handje en schudde ook Rose haar hand. "Hello you two, I'm michael, michael Jackson" op dat moment draaide tante zich, haar mond viel open. Ze liep naar Michael af en duwde mij een beetje naar achteren. Enthousiast begon ze tegen hem te praten, ze stelde zichzelf voor en begon over zichzelf op te scheppen. "So if you need a dancer in your crew, you can call me on this phonenumber" Michael nam het nummer aan en glimlachte geforceerd. Er kwam een andere man aan. Hij zei wat in micheal's oor en liep toen weer weg. Michael zakte op zijn knieën en nam mijn schouders vast. "I have to go, leelee, I see you another time, Okay?" Ik knikte vrolijk. "Bye bye, Michael!" Ik zwaaide hem uitbundig na. Michael lachte en zwaaide terug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen