Vanuit Owen:

Flash back:
'waarom is ze hier?, Ze was toch verhuist naar New York?,Is zij dat echt? en nog meer vragen gaan door me hoofd.
Als we bij joline zijn,Zie ik iets in Nils zijn ogen, die blik alsof hij verliefd is.Ik vraag of we naar Starbuks gaan. Daan, Rein en ik gaan mee en Nils blijft bij Joline.
Als we terug zijn zegt de asistente dat het bezoek uur voorbij is, en we gaan we. als we buiten zijn sprinkt Rein opeens op me rug en ik val op de grond met rein.
GAST' roep ik en loop weg. achter me hoor is gepraat van de rest maar heb geen zin om te luisteren.


Veder met het verhaal( Nog steeds vanuit Owen) :

ik ben me moeder om te vragen of ze mij wilt ophalen, na een heel verhaal moet ik met de trein. Ik zit in de trein en zie een meisje voor me zitten, ik zie dat ze mij op haar achter grond heeft. ze is vast een mainiac en ik begin tegen haar te praten.

Ik: Heeey, ik ben Owen.
Meisje: hoi, ik ben Sabiene
*ik zie dat Sabiene een beetje rood word*
Ik:Alles goed??
Sabiene:Jaa met jou???
Ik: Ook wel!
Sabiene: Mag ik iets vragen??
Ik:uhh.. ja tuurlijk!
Sabiene: Mag ik mischien een Handtekening en/of met je op de foto??
Ik: Ohh, je bent een mainiac*Sabiene knikt* tuurlijk mag dat.
Na een paar foto's gemaakt te hebben en 10 handtekeningen te hebben gezet ga ik naast haar zitten en vraag:'Waarom heb je eigelijk zo veel handtekeningen nodig??'
Nou, ik zit in een whapp groep met allerlij mainiacs enzo en ze willen echt heel graag een handtekening van jou en de rest van Mainstreet' zegt Sabiene
'Ohh, wie dan allemaal??' vraag ik.'Joline,Lisa,Daphne,Sam,Nathasja,Chiara,Marieke en xaviera' zegt Sabiene.'Welke Lisa en Joline' vraag ik, en Sabiene laat me foto's van hun zien.' Haha grappig, Die Joline is het vriendinnetje van Daan en die die Lisa is het vriendinnetje van Ales' zeg ik en ik zie dat Sabiene me met grote ogen aankijkt en dan meteen naar Lisa whappt:' Wat?! ga jij niet eens ff zeggen dat je met Ales hebt?!! x' zie ik staan. Als antwoord krijgt ze:'Sorry moppie, maar hoe weet je dat eigelijk?? en weet je ook dat Joline iets met daan heeft?? en dat Jol in het zh licht??' zegt Lisa terug. en sabiene typt terug: Nou, ik wou naar me beste vriend gaan met de trein en zie Owen( van Mainstreet <3__<3) tegen over me zitten, en hij vertelde dat!'. 'Wil je me misschien volgen op twitter??' vraagt Sabiene.'Jaa tuurlijk, wat is je Twitnaam??' vraag ik. en zo hebben we nog meer gesprekken tot dat de trein stop in Eindhoven.'Shitt, ik heb het stadion gemist' zegt Sabiene.'Wil je ander mee naar me huis, want het is nu al 21.30' Zeg ik. 'Echt?! zou dat mogen van je moeder en vader??' zegt Sabiene.'Vast wel, en anders hebben ze pech' zegt ik met een lach.'Maar kunnen we eerst langs KFC?, want heb nog niks gegeten zit al vanaf 12.00 in de trein' vraag Sabiene.'Jaa is goed, k heb er ook wel zin in' zeg ik. en we lopen naar de KFC.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen