Jajajaja, ik weet dat het eerst Engels gesproken was, maar ik heb het toch weer terug verandert ^^

Met de stomme grijns nog steeds op mijn gezicht loop ik door naar de woonkamer. "Ik ben thuis!" Roep ik onderweg nog naar mijn huisgenootje en beste vriendin, Allison. Ik open de deur naar de woonkamer en zie Allison daar op de bank zitten. "En ik ben hier." Grijnst ze en ze kijkt me aan. "Hi." Ik kijk haar aan en grijns. Ik loop naar de keuken. "Wil je wat te drinken?" Vraag ik. "Yeah sure." Antwoord ze en ik pak in de keuken twee theeglazen als ik de waterkoker met water heb gevuld en heb aangezet. Ik wacht tot het water kookt en schenk dan de twee theeglazen vol. Ik loop terug naar de woonkamer met de glazen en een bak met verschillende soorten thee waarna ik op de bank neerplof. "Dus... Hoe was jouw dag?" Vraag ik Allison terwijl ik haar haar glas met heet water geef. "Normaal. En de jouwe?" Vraagt ze me en ze kijkt me aan. Ik haal mijn schouders op. "Werken... Lastige klanten, veel kleren en te druk, normaal dus." Ik glimlach even en pak een theezakje die ik in mijn glas dump. Ik hengel een paar keer heen en weer en haal dan het zakje eruit. "En toen regende het als een malle, nog steeds trouwens, dus besloot ik een taxi te nemen." Ik kijk Allison aan die een slok thee neemt. "Logisch, echt rot weer." Zegt ze en ik knik. "Maar, toen had ik eindelijk een taxi en toen stapte er nog iemand anders in. En beide weigerden we om uit te stappen." Ik glimlach bij de gedachte aan Louis. "Zeker zo'n bejaard vrouwtje?" Allison grinnikt. "Nee, verrassend genoeg niet." Ik kijk haar grijnzend aan. "Omygoat. Het was een jongen en hij was leuk, klopt dat?" Allison draait zich meer naar me toe en ik glimlach lief waarna ik knik. "Jup. Louis, en ik heb vrijdag een date. Naja, we gaan wat drinken maar-" Ik word onderbroken door een kleine gil. "Katie! Hoe krijg je het toch weer voor elkaar?" Ik grinnik zacht. "Ik weet het niet. In ieder geval, ik ben benieuwd." Allison knikt. "Ik ook." Ik glimlach en drink een slok thee. Ik begin te grijnzen. Ik kan écht niet wachten tot het vrijdag is.

-:-

Ik trek het gordijn open en grijns naar Allison. "You like it?" Vraag ik als ze me nog niet heeft gezien. Ze draait zich om en haar ogen worden groot. "oh yeah, Zeker wel. Als jij hem niet koopt, koop ik hem voor je! Louis gaat je geweldig vinden als je dat draagt vrijdag." Ik glimlach en draai een rondje. Deze jurk is perfect. Niet te casual, niet te netjes en hij past me perfect. "Ik vind hem echt geweldig." Zeg ik en ik pak de zoom van de jurk even vast. Ik kijk Allison glimlachend aan. "Natuurlijk koop ik hem, wat dacht jij dan?" Ik grijns en duik het hokje weer in. Ik doe de jurk uit en kleed me om naar mijn normale kleren. Als ik klaar ben reken ik af met Allison en dan lopen we de winkel uit, om bij de Starbucks wat koffie te drinken. "Nu alleen nog schoenen, en dan ben ik helemaal klaar voor vrijdag." Ik glimlach. Ik ben echt schoenenfreak, dus ook al heb ik wel wat thuis staan wat bij mijn jurkje past, ik voel meer voor een nieuw paar. Allison knikt als ze een slokje van haar cappuccino neemt. "Dan weten we wat we nog te doen hebben." En nadat we ons drinken op hebben gaan we naar de schoenenwinkel, om schoenen te kopen die perfect bij het jurkje gaan staan.
Voldaan loop ik even later de winkel uit. Ik ben helemaal geslaagd, en nu heb ik alleen maar meer zin in vrijdag. Gaat helemaal goed komen!

-:-:-

Ik heb ein-de-lijk weer geschreven. Sorry dat het zo lang duurde :$ School is gewoon een hel op het moment en ik ben druk bezig een jongen voor me te winnen ^^
Nu ik eindelijk vakantie heb hopen dat ik wat meer lezers verzamel, dus reageer, abonneer en geef een kudo! (flower)
xx Annelien

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen