iets te lang niets gepost! maar hier komt weer een hoofdstukje xx

julia


"JULIA!!" schreeuwde mn moeder naar boven, "de nieuwe buren komen zo langs, kom je even naar beneden."
"JA." gilde ik terug.
snel fatsoeneerde ik mijn haar en deed nog wat mascara op. ik moest er natuurlijk wel een beetje uitzien.
ik hoorde de deur bel gaan en mijn moeder naar de deur lopen, hem open doen en de nieuwe buren begroeten. ik liep naar beneden, ik liep de eerste paar treden van de trap af maar bleef toen stokstijf staan. de ogen van de jongen doorboorde mijn ogen, ik knipperde een keer en liep weer verder. ik begroette de buren netjes met een hand en stelde me voor. mijn moeder liep al met de buren naar de kamer. ik gaf de jongen een hand en keek hem aan, dat had ik beter niet kunnen doen. ik verdronk in zijn ogen, die zo helder blauw waren als de zee. hij hield mijn hand vast en kneep er even in. toen ontwaakte ik uit mijn dag droom,"ik ben julia, leuk dat jullie hier zijn komen wonen."begroette ik hem. "julia is een mooie naam, ik ben niall." met dat hij dat zei haalde hij een hand door zijn haar, wat er ongelovelijk sexy uitzag. ik bloosde, hij glimlachtte. zo bleven we even staan. "kom maar mee, dan schenk ik even wat drinken voor je in." en ik nam hem mee naar de keuken. ik voelde zijn ogen over mijn lichaam glijden en glimlachte. ik schonk een glas cola voor hem in en ook een voor mij. "ga je hier ook naar school?' vroeg ik hem. "nee, ik ga thuis onderwijs volgen. mijn ouders zijn een beetje beschermend. maarja volgend jaar ga ik toch op kamers dus dan kan ik lekker mn eigen gang gaan."antwoordde hij. "owh jammer, anders had je misschien bij mij in de klas gezeten, dat was wel gezellig geweest." antwoorde julia. "ja dat zou dan in ieder geval 1 iemand zijn die ik hier dan ken. ik moest al mijn vrienden achter laten." niall kijkt een beetje verdrietig. ze lopen naar de woonkamer waar onze ouders zitten en gaan erbij zitten.

niall

julie was het knapste meisje wat ik ooit had gezien. toen ze de trap afliep kon ik mijn ogen al meteen niet van haar afhouden, ze werden gewoon naar haar toegetrokken, als of ze licht gaf. met haar licht blonde haar dat half stijl half slag was en perfect over haar schouders viel. maar het mooiste aan haar was nog wel haar ogen, ze waren groen met er om heen een bruin randje. niall zuchte, julia zat nu aan de andere kant van de kamer en hij kon niet meer in haar ogen kijken. ze had waarschijnlijk wel gemerkt dat niall haar aan het bekijken was, want ze keek op van haar cola. snel keek niall weg. hij kende haar nog helemaal niet, hij kon haar toch niet nu al leuk vinden.
plots stonden zijn ouders op, en namen afscheid van julia en haar moeder. niall had het hele gesprek niet gevolgd en had dus ook niet gehoord dat ze weg gingen. hij stond ook op en nam afscheid van julias moeder, die met mijn ouders naar de gang liep. ik keek naar julia, ik liep naar haar toe en gaf haar een knuffel. zelf haar knuffels waren fijn, want ze begroef haar hoofd in zijn nek en duwde daar een beetje. hij zou zo wel eeuwen kunnen blijven staan. ze liet los, en ik ook en bedacht me dat we zo al veel te lang stonden. ik was zo brutaal om haar nummer te vragen. ze gaf het en na nog dag gezegd te hebben liep ik snel achter mijn ouders aan naar buiten.

julia

toen niall weg was voelde het huis weer leeg, ze had wel eeuwig zo willen knuffelen maar dat kon natuurlijk niet want hij moest weg. haar moeder kwam weer de kamer binnen en gebaarde haar dat ze weer op de bank moest gaan zitten. "liefje, ik heb besloten om je een tijdje op thuis onderwijs te doen, kijken hoe het bevalt." ik keek haar verschrikt aan. "wat?! mam ik wil gewoon naar school." antwoorde ik boos. mijn moeder schudde haar hoofd,"het gaat niet zo goed met je op school liefje, dus ik zou graag willen dat je thuis onderwijs gaat volgen. je doet het niet alleen, je krijgt les samen met niall."mijn gezicht klaarde heel even op, maar toen dacht ik dat ik mijn vrienden bijna nooit meer zou zien. en boos liep ik naar boven. ik stampte de trap op en gooide mn deur in het slot. ik ging huilend in mijn bed liggen. ik keek naar mijn telefoon, ik had een bericht van niall.
-niall- ik hoorde net dat je met mij thuisonderwijs gaat volgen, gezellig!
-julia- ja mijn moeder vertelde het, wel jammer dat ik niet meer naar school ga dan. ik ga mijn vrienden echt missen.
-niall- gaat het wel een beetje of moet je nog van de schok bekomen, ik kan wel even naar je toe komen?
-julia- nee hoor ik ga wel even douchen om te kalmeren.
-niall- is goed, dat helpt vast! ik spreek je nog wel! x
ik zucht, wat is hij lief.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen