Vanuit Nils:

We zijn bij Joline,'Whoow ze is echt niks verandert, nog steeds de zelfde lach en even mooi' denk ik.'Heey Lies wil je mijn ma bellen??' zegt joline en Lisa loopt naar de gang met Ales achter zich aan.'Daan, kunnen we naar Starbucks het is hier dichtbij' zegt Owen.'Jaa, daan kom' reageert Rein.'Oke, Nils ga je mee??' vraag Daan, 'Nee, ik blijf wel bij Joline, neem maar wat voor me mee' zeg ik.'En ook voor mij' schreeuwt Joline en we schieten in de lach. Als Owen,Rein en Daan weg zijn ga ik bij Joline op het bed zitten.'Je kent me echt niet meer he' zeg ik. 'He?' zegt joline en ik laat een foto zien waar we 4 jaar waren en op de schommel hand in hand zitten.'He? ben ik dat? en waarom hou ik je hand vast?en waar haal je die foto vandaan??' vraagt Joline.'Toen we 2 jaar waren woonde mijn tante naast jou, we waren vriendjes en speelde altijd samen, ik heb jou altijd in mijn gedachten gehad' zeg ik. 'Wacht, ik weet het weer ja, me moeder vertelde zo iets toen ik over Mainstreet begon, dat ik vroeger atijd met een Nils speelde maar ik dacht nee dat kan nooit' zegt Joline.'haha, ik was dat' zeg ik. ze kijk nog steeds naar de foto, wel met een lach.'Het is echt een mooie foto, en je lach, tis niks verandert' zegt joline. 'Die van jou ook niet' zeg ik terug.'Yooo, we zij er weer' roept Rein door de kamer.'Hier asjeblief' zegt owen en hij geeft mij en Joline ons onze Frappuccino.'Waar hadden jullie het over??' vraag Lisa die ondertussen ook binnenn is gekomen mat Ales.'Ohh over school enzo' zeg ik. Ik zie Joline denken"waarom zegt hij het niet gewoon'. ' Dames en Heren, het spijt me maar het bezoek uur is voorbij, Morgen mogen jullie weer komen om 10.00 is er weer bezoekuur' zegt de asistente.'Oke, we nemen nog even afscheid en dan gaan we' zeg Ik."Doei Jolintje' zegt Rein. Doei reintje konijntje' zegt Joline en ze geeft rein een knuffel.'Doei Joline, als er iets is whapp je maar' zegt Owen en geeft Joline een knuffel. "doei Schatje' zegt Lies en ze geeft Joline ook een knuffel.'Ciaoo' zegt Ales en geeft Joline ook een knuffel. "Doei Joline' zeg ik en geef haar een knuffel,van binnen voel ik vlinders, maar IEMAND mag het weten denk ik.'Doei beauty,Ik kom morgen met een ontbijtje voor je' ze Daan geeft Joline een kus. Ik zie dat owen naar een meisje zit te kijken, maar het is geen verliefde blik. Ik stoot Owen aan, 'Hey, wie is dat??' vraag ik.'Ohh iemand' zegt Owen en hij loopt snel door.
'Daan, kn ik vannacht bij jou slapen? De school in afgefikt' vraagt Rein.'Tuurlijk jo' zegt Daan.' Yo Rein, ik zou bij jou gaan slapen jo gek!' zeg ik en we beginnen te lachen.'Nou, dan gaan we met zijn 3en slapen bij Daan' zegt Rein blij. *KUCH* en ik dan???' vraagt Ales.'Jij mag ook komen hoor Ales' zegt daan.
'Eey owen, Kom jij ook?' Vraagt Rein en hij sprinkt op de rug van Owen, maar Owen let niet op en Rein en Owen vallen op de grond. 'GAST' zegt Owen boos en hij loopt weg.'WHOW, wats er met owen' Vraagt Lisa.'Weet ik niet' zeggen de jongens tegelijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen