naar een kwartier ging de bel, mam deed open en liep met de 2 politie mannen achter haar aan naar de keukentafel waar ik, m'n vriendin en haar moeder zat.
de politiemannen wouden eerst met m'n vriendin alleen praten naar een kwartier gepraat te hebben stonden de mannen op en zeiden dat ze meteen naar het huis van de jongen zouden gaan.
meteen dacht ik bij me zelf 'pff gelukkig dat is opgelost'
ik liep weer naar de woonkamer en plofde op de bank m'n vriendin kwam naast me zitten en veegde haar tranen weg. ze zei dat ze maar met haar moeder mee naar huis ging. ik gaf haar nog een knuffel en deed de deur achter haar dicht.

ik draaide me om en liep naar de keuken om even wat te pakken, ik voelde m'n mobiel in mijn zak trillen en keek snel van wie het berichtje was. er stond daan en meteen opende ik hem, hij vroeg of hij me zo kon bellen. 5 minuten later belde daan en ik nam op en vertelde het hele verhaal van m'n vriendin tenslote vroeg daan of ik vanavond mee ging naar de bioscoop. ik antwoorde vrolijk ja!

ik deed m'n haar snel in een staart, pakte m'n fiets uit de schuur en fietste zo snel als ik kon richting de bioscoop. in de verte zag ik daan al staan met nils. ik zette m'n fiets weg en keek hem raar aan hij gaf me een kus en trok me mee ik bloosde en vroeg waarom nils mee was. daan zei dat het een verassing was. ik draaide me om en zag m'n beste vriendin staan, nils gaf haar een kus op haar wang en ze bloosden allebei. daan fluisterde in m'n oor dat ze vanavond nog wel iets hadden en lachte. ik keek hem aan en gaf hem een knuffel, hand in hand liepen we terug naar nils en floor.
ik gaf haar een knuffel en we liepen met z'n vieren naar binnen. nils en daan haalde cola en popcorn ik vroeg snel aan floor wat ze van nils vond, ze bloosde weer en zei zacht dat ze stapel verliefd was ik lachte.

daan riep ons en we liepen naar ze toe want de bioscoopdeuren waren open, we gingen zitten en de film begon.
daar zat ik dan met m'n vriendje, beste vriendin en haar bijna vriendje in de bioscoop..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen