Laat even reactie achter wat je ervan vind. ik ben nieuw ; tips altijd welkom net zoals kudo's !

kisssssss

POV Melissa :

Vandaag is de eerste draaidag van MIB. Ik ben ontzettend zenuwachtig, dat ben ik altijd voor een draaidag. Ik open twitter Yeaah, 1e draaidag voor MIB. Allemaal succesjes krijg ik terug. Ik hoor me moeder zeggen dat we er zijn. Ik stap uit en loop samen met mijn moeder richting de ingang. We worden direct ontvangen en ik moet gelijk doorlopen naar de kleding. Waar een ander meisje genaamd Merlin zit.

POV Lieve :

Ik kom net uit de kleding en makeup en ik mag nu bij de figuranten en mainstreet gaan zitten wachten. Ik stel me voor. Nils : dan ben jij mijn maingirl. Hij staat op en geeft me een knuffel. Kom der lekker bij zitten zegt Daan. Hij staat op en pakt een stoel. We maken een foto met mijn mobiel. ik tweet em. @ set MIB. with cutiesss Daan,Nils,Owen en Rein - @tweetmainstreet. Allemaal nieuwe volgers en ik moet heel veel tweets beantwoorden.

POV Dewi :

Hoi roep ik door de gang. Ik hoor Rein zeggen : eeey, kom verder, volgens mij is dat mijn MainGirl. Hoi ik ben Dewi en ik steek mijn hand uit. Jaa, dit is mijn MainGirl, en ja jullie mogen jaloers zijn lacht Rein terwijl hij een arm om me heen slaat. Daan : wacht ik maak wel even een foto. Hij pakt mijn mobiel aan en Rein geeft een kusje op mijn wang. Ik tweet em. Awh, met schatje Rein <333 #kiss - @ReinDuif

POV Merlin :

Ik zit al even bij de makeup als er een ander meisje bij komt. Ze stelt zich voor als Melissa. Ze ziet er erg knap en lief uit. We kletsen wat en we maken een foto. Ik tweet em. Met lovely Melis bij MIB #set #makeup. Mijn haren zijn helemaal gestijld. waauw hoor ik mijzelf zeggen. Ik draai een rondje en de visagiste maakt een foto als Daan binnenkomt. Ben jij merlin? vraagt hij. Ik lach en bloos. Ja zeg ik, ik ben jou Maingirl. Ga samen even op de foto stelt de visagiste voor. Daan pakt me vast bij me heupen en we maken de foto. daan pakt mijn telefoon aan en tweet. Wordt leuk vandaag met jou x Daan <3 Awwwh lief en ik geef hem een knuffel.

Reageer (1)

  • x_Raisa_x

    Super leuk neem gelijk een ABO,snel doorx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen