Vanuit Jeanique.
Ik ga denkik maar vertellen dat ik vanacht over Owen heb gedroomd haha. Het was echt een hele leuke droom. Ik kreeg met Owen. Maar toen ik wakker werd dacht ik. Oh jammer.. Het was maar een droom. Ik vertel het de meiden. Ze vinden het heel schattig dat ik in m'n droom met Owen had. Ze zeiden: jullie passen echt supergoed bij elkaar! Wij gaan er voor zorgen dat jullie wat krijgen. Maar ook dat Cherise wat met Rein krijgt. Priscilla met Daan en Alicia met Nils. Ik vind het eigenlijk best wel grappig dat we allemaal iemand anders leuk vinden, dan hoeven we ook geen ruzie te maken. We hebben allemaal 5/5 en we dm'en vaak met ze.

Vanuit Priscilla:
We zitten net in de bus en hebben het natuurlijk over hoe geweldig MainStreet is. Want ja dat zijn ze ook gewoon. Dan vertel Jeanique over haar droom met Owen. Ze zouden echt een heel leuk stel zijn! We praten nog even door over MainStreet. Ik zie dat Cherise een beetje afwezig is als we een paar uur in de bus zitten. Ik vraag wat er is en ze zegt: ja ik vraag me af over die dm van Rein. Zouden ze misschien ook naar Barcelona gaan? Alicia & Jeanique zeggen tegelijk: OMG DAT ZOU GEWELDIG ZIJN! We lachen even en dan zeg ik: Ja maar Barcelona is eigenlijk best wel groot dus we zullen ze wel niet tegenkomen. Maar als we ze tegenkomen.. Ik ren naar Daan toe en geef hem echt een knuffel.. Of tie da nou wilt of niet.

Vanuit Cherise:
Als we een paar uur in de bus zitten ben ik een beetje afwezig. Ik denk aan gisteren toen ik die dm van Rein kreeg.. Ik weet nog steeds niet wat hij ermee bedoelde.. Zouden we ze misschien tegenkomen in Barcelona? Dan vraagt Priscilla waarom ik zo stil ben. Ik vertel hun dat ik me nog steeds afvraag waarom dat Rein me die dm stuurde.. Als Alicia & Jeanique beginnen te roepen dat ze dat helemaal geweldig vinden beginnen we met z'n vieren te lachen en praten weer verder over MainStreet. We hebben echt al heel vaak over ze gedroomd. Alleen die zijn nog nooit uitgekomen.

Vanuit Alicia:
We hebben het de HELETIJD over MainStreet en worden ze nooit beu. Ik besluit om Mind is Blown op te zetten. want we vinden het echt een heel leuk liedje en kunnen hem al helemaal meezingen. Veel mensen in de bus zeggen dat we samen heel goed kunnen zingen en ook een bandje zoals hun moeten beginnen. We beginnen te lachen en zeggen: Dat zou eigenlijk best wel leuk zijn. Als Mind is Blown afgelopen is luisteren we nog Stop The Time en Christmastime. En we zingen die natuurlijk ook helemaal mee. We vinden echt ALLE liedjes van MainStreet helemaal GE-WEl-DIG!! Maar een paar mensen uit de klas (De jongens) zeggen weer dat ze niet kunnen zingen en dat we moeten stoppen met zoveel over hun praten.. Dus we zetten heel hard Mind Is Blown op en ieder meisje zingt hem mee. Want elk meisje uit onze klas is een Mainiac. Maarja.. Wij zijn toch wel de grootste Mainiacs van de klas. Als we de jongens weer een beetje geplaagd hebben gaan we weer verder praten over MainStreet. Om 11 uur besluiten we toch om maar te gaan slapen want we hebben nog een lange reis in de bus. Maar het was toch niet zo slim om te gaan slapen in de bus.. De leraren wisten dat we hele grote Mainiacs zijn en hebben op ons voorhoofden geschreven wie we het leukst vonden. Bij mij Nils, Bij Priscilla Daan, Bij Jeanique Owen en bij Cherise Rein.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen