Vanuit Barbara.

Zag ik dat nou goed? Gaf dé Nils Noor zomaar een zoen op haar wang?!? Ik doe net alsof ik niks zag... Maar ik merk aan Noor dat ze erg onrustig wordt, ze heeft wat in haar hand maar wat weet ik niet precies. Ik probeer het af te pakken. 'Kappen Bar,' zegt Noor geïrriteerd. Dit heb ik nog nooit gezien, een chagrijnige Noor. Ze is werkelijk waar een schatje maar zodra ze boos is, pfoe, wil je er liever niet bij in de buurt zijn... Waar is ze nou? Ik kijk om me heen maar ze is nergens te bekennen, dan besluit ik terug naar de kleedkamer te gaan.
'Eindelijk, daar ben je,' roep ik naar Noor die met haar rug naar mij gekeerd zit. Dat dit niet goed is merk ik al snel, hoe dichter bij ik kom hoe harder ik haar hoor snikken. 'Wat is er?' vraag ik bezorgd. Ik ga naast haar zitten maar ik krijg geen reactie. Langzaam hoor ik wat gebrabbel, 'Schat, Nils vind je leuk wat is daar mis mee? Dit heb je altijd al gewild!' 'Dat is het niet,' snikt ze 'het is.. naja ik grijp mijn kans, dit maken niet veel meisjes mee!' En ze vrolijkt alweer op, ik snap het nog niet helemaal maar het zal me gestolen worden. Ik heb totaal geen zin in een depri Noor. Snel werken we haar mascara een beetje bij en lopen we weer richting het podium. De jongens kijken zoekend om zich heen... Zoeken ze ons? Opeens wordt Noor door een grote brede kerel op het podium gezet. Er wordt naar mij gewenkt dat ik ook mag komen. Ik loop het podium op.

Vanuit Noor.

Daar sta ik dan, op het podium, naast de vier leukste jongens EVER. Waarvan één mij waarschijnlijk leuk vind wauw! 'Jullie willen zeker wel weten wie dit zijn hea?' roept Rein door zijn microfoon. De hele zaal begint te gillen, ik weet niet waar ik kijken moet. Er wordt nog één keer Stop The Time gezongen na dit liedje zgt Nils 'Ik heb dit niet zomaar gezongen, maar voor een heel leuk meisje.' Hij kijkt me aan en ik voel mijn wangen roder en roder worden. 'Het meisje waar ik dit voor zong is perfect, in mijn ogen...' Weer kijkt hij me aan en knuffelt me stevig, de mainiacs beginnen te joelen. Gelukkig positief, natuurlijk ook wel wat opmerkingen die niet hadden gehoeven maar ik kan het hebben.. Ik ben sprakeloos. Eenmaal terug in de kleedkamer durft Nils niks meer, ik vind dit raar echt heel raar. Barbara en Rein hebben het prima met elkaar, dat is zeker! 'Nils, kan ik even met je praten?' Een meisje van ongeveer 14 staat in de deur opening, ze heeft ontzettend rode ogen. Nu zie dat ze heeft gehuild. Voor ik het weet loopt Nils naar haar toe, en loopt met haar de gang op. Ik heb een jaloers gevoel in mijn buik, vind ik hem echt leuk? Ik hoor ineens een keiharde gil op de gang, ik sla de deur open en dan......

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen