Vanuit Noor.
Ik struikel over de drempel en val voor een paar voeten op de grond. 'Een warm welkom.' hoor ik Barbara joelen. Ik schaam me dood, ik kijk naar de voeten die voor me staan. Grijze Nike's in ongeveer maat 43, schat ik. Ik herken deze schoenen, je gaat toch niet menen dat ik nu letterlijk voor Nils gevallen ben hea? Ik kijk omhoog en voel mijn hoofd rood worden... 'Fuck!' denk ik bij mijzelf. Zachtjes hoor ik nu ook de andere jongens grinniken.. Ondertussen zit Barbara al bijna bij Rein op schoot. Nils steekt zijn hand naar mij uit, ik pakt hem en probeer overeind te komen. Eindelijk, weer met beide benen op de grond! Ik geef Nils een stevige knuffel en bedankt hem. 'Geen dank.' zegt hij lief. Owen fluit 'Zozo twee seconden binnen en nu al sjans? Het is een record, bel de krant!' Rein en Daan schieten in de lach maar er is iets met Nils, het lijkt wel alsof.. alsof hij bloost. Snel onderbreekt Daan het moment, hij voelt de bui alweer opkomen dat Nils wordt geraakt. Nadat gedoe met Jasmijn is Nils een beetje gevoeliger geworden.. Jasmijn is een hartstikke leuke meid dit weet ik doordat ik en Barbara haar een keer gebeld hebben tijdens onze eerste twitcam.. Maar toch is deze 'relatie' voor beide toch een wijze les geweest. 'Wat doen jullie hier eigenlijk?' vraagt Daan nieuwsgierig. 'Ehmm...' stamel ik, en ik kijk naar Barbara. Zij legt ons verhaal uit, de jongens blijken het helemaal niet erg te vinden. 'Wel fijn dat jullie hier zijn,' zegt Nils ' nu houden Rein en Owen zich tenminste een beetje in...' 'Kan ik er wat aan doen dat die dude me de hele tijd kabouter noemt?!' roept Rein verontwaardigt. Ineens komt er een grote brede man naar binnen. 'De meiden van Meet en Greet zijn nog niet gearriveerd.' verteld hij met zijn lage stem, hij kijkt nogal verbaasd als hij mij en Barbara ziet. 'Hooi!' roep Barbara vrolijk. De man draait om en loopt droogt weg, opeens schieten Barbara en ik in de lach. Laats onder het skypen hadden we het over bodyguards, en naja dit was dus precies wat we omschreven.. De jongens kijken ons aan alsof we heel wat hebben uitgespookt.

Vanuit Nils
Wauw, wat een meid.. Ik durf bijna niet tegen haar te praten, na 19 januari is alles anders geworden. Het lijkt wel alsof ik niet meer me zelf ben, durf ik het of doe ik het och maar niet? Ik pak een briefje uit de la, schrijf er snel mijn nummer op en stop het in mijn broekzak. Ik geef het haar zo wel. 'Hoe heten jullie eigenlijk?' vraagt Rein. 'IK BEN BARBARA!' deze harde, opgewekte stem wekt mij uit mijn dagdroom. Wat een leuke meid! Nog nooit zoveel enthousiasme in één zin gehoord. Het andere meisje begint lachen en zegt, als ze uitgelachen is, 'Haha ik ben Noor.' Ik voel ineens een por in mijn zij, komt van Owen. 'Gast, je vangt vliegen!' En hij duwt mij kaken op elkaar. Stond ik nou echt met een open mond naar haar te staren? Onze manager komt weer binnen. 'Jullie optreden begint zo!' Dan komt eindelijk Daan met het idee om de meiden backstage mee te laten kijken, ik vind het super plan nu Owen en Rein nog. Ik zie aan Rein dat hij veel naar Barbara kijkt, of heb ik dat nou mis?
Gelukkig, Owen en Rein maken er geen probleem van. Voor dat we het podium op gaan geven we de meiden nog een knuffel, ik knuffel Noor het laatste.. Maar ik geef haar geen knuffel, een zoen op haar wang wanneer niemand kijkt. Ik stop snel het briefje in haar hand en ren achter de jongens aan het podium op, ik kijk nog even naar Noor ze glimlacht...

Reageer (1)

  • ThatUnicornn

    Je was een uur geleden online,ga veder.:') ik stalk je noor uhm bye

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen