Het antwoord staat op mijn gezicht te lezen, als ze vragen of ik hem echt graag zie. Ik hou van hem met heel mijn hoofd. Hij betekent de wereld en meer voor me.. Ik kan niet uitleggen wat ik voel als ik hem zie.

Hou me opnieuw vast zoals vroeger, zeg weer dat je van me houd, dat ik van jou ben.. Waar is die tijd, en waar ben jij? Want de persoon die ik nu ken met jou naam, is niet de persoon die ik kende.. Je bent weg, en in plaats is iemand onuitstaanbaar gekomen.

Ik geef het op, jou zeggen wat kan en niet kan, heeft toch geen nut.. Maar als je ooit beseft wat je doet, zal ik voor je klaarstaan, zal ik je opvangen voor je de grond raakt. Want ik wil niet dat je pijn hebt, daarvoor zie ik je te graag. Doodgraag, ookal haat ik dat gevoel zoveel. Omdat ik weet dat het hopeloos is.

...Because days, come and go. But my feelings for you are forever!...

Lieverd. Wanneer zal je het nu eindelijk eens snappen dat ik je echt graag zie?

...One last kiss, before I go. Dry your tears, it is time to let you go...

Ik moet je laten gaan, ookal wil ik het niet. Haat, woede, liefde en verdriet stapelen zich op diep vanbinnen. Ik kan niet vergeten wat wij hadden, ik voelde me zo goed, en toch heb ik die domme fout gemaakt.. Was het allemaal met tegenzin dat je daar stond? Bij mij, toen het allemaal begon..

ILoveYou<3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen