Michael Joseph Jackson. 1958 - 2009.
Vrijdag toen ik de radio aanzette hoorde ik dat Michael Jackson overleden is. Ik kon het niet geloven. De grote King of Pop was overleden. Ik kon werkelijk niet stoppen met huilen. Ik was kapot! Mensen om me heen +zelfs me vriendinnen keken me verbaasd aan omdat ik huilde. Ik huil bijna nooit en zeker niet om een artiest. Dit is de eerste keer. Hij was misschien niet een van de knapste. Maar z'n muziek is en blijft geweldig. Z'n danspassen zijn onvergetelijk zoals The Moonwalk. Hij heeft ook weleens stomme fouten gemaakt. Maar fouten maken is menselijk. Iedereen maakt fouten.
Net nu hij weer bezig was met z'n comeback en concerten plannen gebeurd dit. Hij was een grote poplegende. Jammer dat hij op een jonge leeftijd is overleden. Helaas is Michael Jackson 50 jaar geworden. Hoe dan ook. Hij is en blijft altijd m'n idool.

Michael, voor altijd in m'n hart.
(huil)May lord bless you.

Reageer (3)

  • Springfield


    Arme hij, het mocht niet zijn.
    Maar hij kampte al met huidsproblemen .. maar toch, ik vind het zo erg!
    <3

    1 decennium geleden
  • FCxUTRECHT

    Je hebt gelyk. IK had liever gehad dat hy nog leefde maar aan de andere kant weer niet. Hij verdient al die kritiek niet,en nu hij dood is..heeft hij geen last meer van kritiek en heeft hy rust.

    We Miss You Forever.
    xx.

    1 decennium geleden
  • VampiresS

    je hebt zo hard gelijk<3
    ik weet hoe je, je voelt(H)
    Michael we will never forget you<333
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen