Zalm rolletjes (recept)
gewoon gerookte zalmfilet
een pakje roomkaas
zout
bieslook
en ik vind zelfs vers gemalen zwarte peper het lekkerst
door de roomkaas prak je het zout,de peper en de bieslook
de plakjes zalm smeer je met dit mengsel in
dan rol je ze op en leg je ze in de vriezer
een half uurtje voor dat je het op gaat eten haal ze het uit de vriezer en snijd er plakjes van ongveer een halve cm van. Klaar lekker en makkelijk te maken. en echt een hapje (ik doe het gebruiken als hapjes wanneer de kids toastjes krijgen ofzo
de hapjes met dadels en abrikozen heb ik een keer gegeten en dat zag er zo simpel uit dat ik het nu zelf ga prberen
bedoel
een gedroogde abrikoos een beetje opensnijden en een blokje monchou (die rechthoekige roomkaas) erin
en hetzelfde geldt voor de dadels
Reageer (1)
yummi ziet er lekker uit, ga ik ook eens proberen;)
1 decennium geleden