Iedereen kent het wel ,een gevoel hebben voor iemand dat je voor anderen nooit normaal zou kunnen voelen . Het heet liefde . Iedereen heeft het wel gevoeld . Ikzelf ook . Het is zo'n leuk gevoel ,het voelt net als of je tegen alles kan . Je bent dan ook wat blijer dan normaal . Je weet bij wie je moet zijn als je ruzie hebt met je ouders . Gewoon een geweldig gevoel .

Maar je hebt ook minpunten : IV ( Internet Verkering ) . Ik ga niet zeggen dat iedereen het over komt ,maar het is mogelijk . Ikzelf heb het ook meegemaakt . Nu ook . Het is een raar gevoel . De meeste mensen hebben een IV doordat ze te ver van elkaar afwonen . IV is op een ander manier geweldig het voelt bijna als normale verkering . Maar je ziet elkaar niet .. Ja misschien een keer op webcam ofzo ,maar je kan elkaar niet voelen , niet kussen of leuke dingen meedoen . Je zit opgesloten achter de pc . Jullie spreken af .. Ja achter de pc . Je sociale leven kan uiteen vallen .

Soms gaat alles zo goed in je relatie . Maar je moet dan bijv. verhuizen . Minder elkaar voelen , kussen of leuke dingen meedoen . Andere mensen kunnen dat wel . Daarom twijfel je dan aan jezelf ,je bent zelf heel erg bang dat hij een 2e jou wilt/krijgt . Je wilt dan jezelf dan ook pushen tot dingen waar je ( misschien ) helemaal niet toe in staat bent . Zoals : naakt voor de webcam gaan . Hij heeft er dan geen bezwaren mee ,maar iets in jou zegt : '' weet je wel wat je doet ? '' . Ookal is het je vriendje .. Je showt iets privé aan hem .

Je kan ook twijfelen aan andere dingen .. Zoals dat hij gaat zwemmen met een vriendin van hem . Jij denkt dan :'' dat zal geen vriendin zijn . Maar laat hem maar gaan . Ik vertrouw hem ''. Je vertrouwt hem op dat moment dus niet . Ook al zeg je het zo vaak tegen jezelf . Het is gewoon zo dat je hem 1/4 deel niet kan vertrouwen .. iets zit je dwars . En Ja hoor .. Hij is terug . Hij zegt tegen jou dat ie heeft gezoend met dat meisje . Je wilt dan het liefst eerst helemaal niks voelen ,alleen zijn ,maar je moet dan toch iets zeggen . Meestal zeg je dan : Oow . Het dringt verder door je door .. Door je hoofd . je voelt tranen langs je wangen gaan . Maar je bent er nog steeds . Je twijfelt meer aan jezelf en meer . Je denkt :'' Was alles wat hij zei nep ? Of liegt hij over dit en wilt ie mij gewoon kwijt ? Waarom zegt hij dat dan niet ? ''. Je sluit dicht en denkt aan alle tijden ,dat het leuk was tussen jullie . Voor jou is het dan eigenlijk al uit . Maar dat is dan nog niet gebeurt . Het liefst zou je .. je .. wat zou je ?

Wat is liefde eigenlijk ? Een prettig gevoel of 10 messen door je lichaam ? Jammer genoeg is het allebei . Wees niet bang om verliefd te zijn . Laat het gewoon gaan . Let niet op de gevolgen . Zoals ze dan zeggen : Hij was dan gewoon niet de ware voor jou ;-)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen