1) persoon;
(2) stad/dorp;
(3) voorwerp;
(4) winkel;
(5) kleding;
( 6) persoon 2;
(7) voorwerp;
(8) emotie;
(9) kwaade emotie;
(10) getal;
(11) beroemd persoon;

Jij en je beste vriend(in) (1) lopen door (2),, jullie zijn opzoek naar geschikte (3) voor het winterwonderbal! (1) loopt meteen de (4) in en begint met het passen van (5). Als jullie eindelijk uit geshopt zijn lopen jullie de winkel uit. Er gaat een alarm af en (6 ) komt in een uniform naar je toe lopen. Hij/zij pakt je tas af en kijkt erin en ja hoor.. ;Er zit een (7) in jou tas! (8) kijk je om je heen, wie heeft dat nou gedaan, jij hebt het zelf niet gedaan!
(9) kijkt (1) naar je en er verschijnt een duivels lachje op haar/zijn gezicht. Nu zit jij al (10) jaar in de gevangenis in de cel naast (11)..
[/b][/red]

Reageer (2)

  • FeltonLovers

    1) persoon; Samanthaa
    (2) stad/dorp; New York
    (3) voorwerp; Rokje
    (4) winkel; New Yorker ^^
    (5) kleding; Rokjeee XD
    (6) persoon 2; Michelle
    (7) voorwerp; Dildo[Moest van vriendin XD]
    (8) emotie; Blij
    (9) kwaade emotie; Boos
    (10) getal; 14
    (11) beroemd persoon; Tom Felton
    (H)

    Jij en je beste vriend(in) Samanthaa lopen door New York,, jullie zijn opzoek naar geschikte Rokje voor het winterwonderbal! Samanthaa loopt meteen de New Yorker in en begint met het passen van Rokje. Als jullie eindelijk uit geshopt zijn lopen jullie de winkel uit. Er gaat een alarm af en Michelle komt in een uniform naar je toe lopen. Hij/zij pakt je tas af en kijkt erin en ja hoor.. ;Er zit een Dildo in jou tas! Blij kijk je om je heen, wie heeft dat nou gedaan, jij hebt het zelf niet gedaan!
    Boos kijkt Samanthaa naar je en er verschijnt een duivels lachje op haar/zijn gezicht. Nu zit jij al 14 jaar in de gevangenis in de cel naast Tom Felton..


    Oeh Tom Felton ^^

    1 decennium geleden
  • Meraki

    (01) persoon: Jaqueline
    (02) stad/dorp: Amsterdam
    (03) voorwerp: Carnevalsjurk
    (04) winkel: Carnevalswinkel
    (05) kleding: Schattige Bijenjurkjes=)
    (06) persoon 2: Angel
    (07) voorwerp: Chocoladereep
    (08) emotie: Melig?[à]
    (09) kwaade emotie: Kwaad?x]
    (10) getal: 483
    (11) beroemd persoon: Tom Kaulitz.


    Jij en je beste vriendin Jacqueline lopen door Amsterdam, jullie zijn opzoek naar geschikte Carnevalsjurk voor het winterwonderbal! Jacqueline loopt meteen de carnavalswinkel in en begint met het passen van schattige bijenjurkjes. Als jullie eindelijk uit geshopt zijn lopen jullie de winkel uit. Er gaat een alarm af en Angel komt in een uniform naar je toe lopen. Ze pakt je tas af en kijkt erin en ja hoor.. Er zit een Chocoaldereep in jou tas! Melig kijk je om je heen, wie heeft dat nou gedaan, jij hebt het zelf niet gedaan!
    Kwaad kijkt Jaqcueline naar je en er verschijnt een duivels lachje op haar gezicht. Nu zit jij al 483 jaar in de gevangenis in de cel naast Tom Kaulitz..


    OhGosh!
    Alsof ik dat laatste erg zou vinden![à]

    Xo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen