Klik op de titels om naar de stories te gaan.



Schemering [OP16+] Vampier/drama

Ik waarschuw voor 16+ scènes.
Mochten die er ooit in voor komen.





liefde •
drama •
geweld •
moord •
vampiers •
onbekende personen •

De 22-jarige Neveah (Ne-vee-a) wandelt graag met en zonder haar hond door het bos. Op een avond laat ze daar de hond uit en hoort vreemde geluiden. Wanneer ze besluit naar huis te gaan neemt Dawn, de Shiba Inu pup, het voortouw en Neveah volgt. De pup brengt haar naar een open plek en ze ziet een man liggen met gescheurde kleding en diepe wonden en sneeën. Op het journaal zeggen ze dat er al een tijdje mensen gedood worden door wilde dieren en dan vooral wolven. Maar als ze thuis is staat de man ineens in haar kamer en al snel komt ze achter de waarheid. Een ontdekking die haar hele leven op zijn kop zet. En ook niet zo'n klein beetje.


De Uitverkorene. [OP16+] Vampier/drama
"Ik vroeg me af of ik het niet beter op kon geven. Die bloeddorstige beesten waren toch sneller dan ik. Het zou niet lang meer duren voor ze me zouden inhalen.
"Ik zou hier op deze plek doodgaan, mijn laatste adem uitblazen nadat ik voor de laatste keer gevochten had voor mijn leven.
"De klif was maximaal tien meter hoog. Wat als ik naar beneden sprong? Zou ik dat overleven?

Bevat beschreven seks waarvoor ik in het voorafgaande hoofdstuk waarschuw. Voor niet gedetailleerde seksscènes waarschuw ik niet, maar het enige wat dan te lezen is in dat hoofdstuk is (bijvoorbeeld): "We hebben elke dag seks gehad" of: "We hebben het iets te gezellig gehad onder de douche".

slice of life -
niet de typische vampiers -
nog onbekende soort fantasy wezen -
liefde -
drama -
geweld -
moord -
onbekende personen -

Yoniyah Heena Romanova is een 18-jarig meisje die haar familie verliest na een aanval door vampiers. Ze krijgt tijd om te vluchten en springt uit wanhoop van een hoge klif in het ijskoude water. Als ze een tijdje later wakker wordt is ze in het clanhuis van andere vampiers. Ze komt te weten dat ze de Uitverkorene is en daardoor willen veel vampiers en vampierjagers misbruik van haar maken of willen haar zelfs doden. Ze moet zo snel mogelijk in een vampier verandert worden om het rijk van de vampiers te kunnen redden en vrede te brengen tussen vampiers en vampiersjagers. Gelukkig voor haar steekt een zwangerschap daar een stokje voor en mag ze niet meer verandert worden. Eén van de clanhoofden, die officieel bij een vijandige clan hoort, probeert haar na de bekendmaking van de zwangerschap te doden en haalt daarvoor alles in huis wat hij kan.


Fire isn't meant to fall in love with ice. [OP18+]

~ Reading at own risk ~
~ Not safe for work ~
~ Sex ~
~ Love ~
~ Dominance ~
~ Rape ~
~ Abuse ~
~ Forcing ~
~ Sadomasochism ~
~ Bondage ~
~ 18+ ~


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen