Het kan komen doordat ik net 3 koppen koffie naar binnen heb gewerkt, of door het feit dat het 02:25 is en ik het gevoel heb dat mijn ogen eruit rollen en kleuren tegen me schreeuwen. Misschien komt het doordat Ruby me net heeft getagd op instagram, maar aangezien mijn internet zojuist heeft besloten om zicht niet langer te laten gebruiken, en eindelijk een sterke onafhankelijke vrouw te worden, maar ik schrijf.
Dus nu heb ik een blanco A4'tje op mijn schoot liggen, terwijl mijn rechterhand zich krampachtig om een rode gelpen geklemd houd. De gelpen is rood. Ik haat rood.
...
Ik had weer internet voor 5seconden en dat was net lang genoeg om te zien dat Ruby me heeft getagd heeft in een filmpje en ik kon zien dat Megan stress heeft. Ook zei Michael dat een jongen hem lekker vond toen hij in de jumbo liep.
Soms vind ik het fijn om geen internet te hebben, maar nu snak ik naar vriendschap. En een witte boterham met jam.
Yes internet!

Nevermind

Als ik geen internet heb word ik een beetje wanhopig. Ik ga alle sporen na van de paden die ik ooit online heb bewandeld. Het liefst via whatsapp.
HEt leuke vind ik eigenlijk nog om een random woord in te typen bij het zoekbalkje, en te kijken wat er uitkomt. Nu is dat dus mijn eigen naam. Zoekerdezoek naar Manouk. Ik kom wat rare dingen tegen.

"Manouk is het zwarte schaap van de familie." bedankt Sven, maar jij zit niet in mijn familie.

"Manouks dagelijkse memo vlogs, mogs dus." Dat heb ik te danken aan dat ik dagelijks 100den spraakmemo's stuur met informatie over wat ik aan het doen ben, wat ik denk en of ik weer eens ben verdwaald. Ook komen er vaak reviews van mijn eten voorbij.

"Manouk jij gaat zeker naar de jumbo zo." Mijn obsessie met eten is geen geheim.

"Manouk, zou je Kevin doen?" het antwoord is nee.

"Manouk is al van Mike." het antwoord is alweer Nee.
"Ik zie al met wie manouk in bed duikt de 17de." Nee echt niet, ik zou Michael nooit doen.

"MAnouk ben je weer dronken?" Waarschijnlijk wel

"Manouk weet je nog jij en Rik?" nope

"hahahah die moeder keek gewoon hoe hij met Manouk zoende." wacht wat?

"MANOUK KOM ONLINE IK HEB JE NODIG" ehm oke

"Weet iemand waar Manouk is?" thuis. onder de dekens. met netflix.

Achteraf weet ik eigenlijk niet eens waarom ik het heb opgezocht. Het is niet dat ik mijn naam opzocht om te kijken of mensen nog leuke dingen over me hadden gezegd. Dat had ik ook niet verwacht. Ach men wil nou eenmaal graag leuk gevonden worden, maar waarom eigenlijk?
Zou mijn leven minder leuk zijn als ik minder likes had oo instagram? Wat betekenen die twee tikken op een telefoonscherm nou eigenlijk? dat je geliefd bent? nee. Knap? Misschien.
Zelf ben ik altijd bang dat ik op mijn foto mooier lijk dan in het echt. JE word al snel HET meisje dat instafamous is, maar lelijk in real life. De lijn tussen sierlijke elf en strompelende boskabouter is dun. JE wil niet die persoon zijn, je wil liever met Mark Rutte Douchen.

Nu ik erover nadenk (handig dat ik dat aan het einde pas begin te doen) IS het natuurlijk allemaal weer een kwestie van voortplantingsdrang. Hier is namelijk de rekensom.

Populair meisje= 1000+ instagram volgers + veel vriendinnen + uitnodigingen voor alle feestjes
Populaire jongen= sport, en sport en sport + stoer + zuipschuit/feestbeest

Populair meisje + Populaire jongen= perfect geweldig wonderkind

Je kan het ook wel een bitch noemen (vaak dan)

Ach zoals jullie waarschijnlijk al doorhadden snap ik er eigenlijk niets van, en zijn mijn hersenen overspannen. Maar om te voorkomen dat mijn kind later een einzelgänger word..

..

VOLG MET OP INSTAGRAM

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen