Zaterdag 23 december in de middag .

Ik had het zo moeilijk, het was precies 2 jaar geleden dat mijn vrouw was gestorven.
Ik had een mooi leven ik heb 3 kindjes Sarah , Elena & Stef . Nu heb ik ondertussen ook al 2 kleinkinderen Bram & Davy maar soms denk ik tocht dat ik er alleen voor sta en ik alles alleen moe doen . Het was stipt 12:00 uur dus ging ik een boterham eten. Ik zette een bordje voor me neer samen me het droge brood en confituur die bijna op was. Ik deed de afwas en toen dacht ik aan alle mooie momenten dat ik vroeger had met haar ' samen de afwas doen','lekker naar de tv kijken', ..
Toen de afwas gedaan was zette ik mij in de zetel te denken of het leven nog nut geeft.

zondag 24 december .

het is weer kerst en voor de zoveelste keer zit ik weer alleen aan tafel en voor de televisie niks te doen . Maar misschien deze keer niet ik heb met oude vrienden afgesproken dat ze bij mij zouden komen . Het klink belachelijk maar voor de eerste keer heb ik nog is goed gelachen .We hebben allemaal veel gegeten en gedronken toen ze naar huis waren mocht ik weer de afwas doen en begon ik weer depressief te worden.

maandag 25 december .

Ik zette mij in de te grote zetel in de veel te grote kamer & zette de computer aan. toen begin ik wat rond te surfen,maar er was niets speciaal te doen (zoals gewoonlijk)Dus ik begon wat spelletjes te spelen (tetris, bingo, ...) 10 minuten later kreeg ik plots een reclame melding die ik normaal zou weg doen maar nu was ik wel geinteseert er stond 'ben je al een tijdje alleen, maak dan snel een profiel op deze datingsite !' Ik zat er urenlang naar te kijken of ik het wel zou doen af niet... Toen dacht ik' Ik wil niet alleen sterven en nu mijn leven niet alleen doorbrengen.' dus met klamme handen drukte ik op de advertentie die bijna veel te snel weg was.
Er stond "PARSCHIP DATEN VOOR GEVORDERDEN". dus waagde ik een kans en maakte een profiel aan maar wist dat het niet ging helpen . Ze vroegen veel dingen zoals:
NAAM – Frederik
LEEFTIJD DIE JE ZOEKT – 70 a 75 jaar
WOONPLAATS - Vlaams Brabant HUIS –
groot huis
telefoonnummer – 02-720.27.65
....

Paar dagen later kreeg ik een melding terug en ja ik had iemand die me wou ontmoeten Dus ik stuurde haar een berichtje om af te spreken. Ze zei dat het goed zou zijn morgen om 10:00 uur .
Dus donderdag 29 december om 10 uur was het zo ver, ik zat te wachten op een bankje met 10 rode rozen met een doorzichtig papiertje dat door de wint een beetje kraakte waar ik op haar wachte , de tid ging zo draag . Ik hoorde mijn horloge tikken en tikken. Opeens komt ze op me afgelopen met haar donkere haren en haar blauw kleedje was ik volledig in de wolken.
We hebben uren aan een stuk gepraat over van alles ,en ze vroeg of we naar huis zouden gaan want het begon al laat te worden en we begonnen koud te krijgen , dus zei ik ‘geen probleem’ dus gingen we samen naar huis met de auto.
Het was mistig en veel auto’s op de baan voor ik het goed en wel beseften lagen we onderste boven met allemaal kapotte auto stukken om ons heen van iedereen .
Toen ik naast haar wakker word in het ziekenhuis dacht ik dat mijn leven voorbij was net nu het terug goed begon te gaan. Ik heb gebeden naar GOD om te vragen of ik er zou door komen alleen om bij haar te kunnen zijn. Zij werd beter en beter en ik alleen maar slechter ik wou haar niet kwijt maar ik had zo een voorgevoel dat ik zou dood gaan. Elke nacht en dag bleef ze aan mijn bed zitten hoe slechter ik ook werd ze zei dat ze van me hield maar ik zei niks terug omdat ik er misschien niet meer zou zijn en haar niet wilden verliezen maar ondertussen hield ik super veel van haar.

Op 23 januari 2015 stierf ik , voor ik stierf zei ik tegen haar dat ik ziels veel van haar hou en dat ik dat zal blijven doen waar ik ook ben.
Haar leven is moeilijker en moeilijker gegaan na een paar weken heeft de dokter haar gezegd dat ze kanker had die niet geneesbaar zou zijn. Ze had nog 4 weken te leven en wilde nog het beste van haar leven maken dus is ze nog naar buitenland geweest om toch nog wat geniet te hebben .
maar de dokters hadden gelijk op 21 februari is ze gestorven en na de begrafenis vinden ze elkaar terug in de hemel en leefden ze daar nog LANG EN GELUKKIG

EINDE

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen