OkaI afgelopen twee dagen was het echt niet normaal warm weer. En ik ben dan altijd zo iemand die zich dan vergeet in te smeren. Maar in ieder geval ik loop dan altijd met een aantal struggles namelijk:
1. Ik weet in de ochtend nooit wat ik nou aan moet doen, korte of lange broek. En of ik me moet insmeren of niet. En ik kan het ook niet zien buiten want ik moet altijd super vroeg opstaan.
2. Wat moet ik doen? Moet ik buiten gaan zitten en bakken in de zo'n. Of moet ik lekker cool binnen gaan zitten. Of moet ik in de schaduw gaan zitten.
3. En sporten met dit weer. Ik zit dus op dansen en ik moest precies dansen de afgelopen 2 dagen. Snikheed natuurlijk. En ja omdat ik een van de weinige jongens ben en meisjes blijkbaar niet zweten weet ik veel. Ben ik aan het einde helemaal doorweekt.
Maar er zijn natuurlijk ook super leuke dingen om te doen met dit lekkere weer. Bijvoorbeeld wat ik vandaag heb gedaan. Na school gingen we een ijsje halen en daarna bij een fontein zitten samen met mijn vrienden. En uiteindelijk gooide een iemand water in mijn gezicht en ja hoor toen begon het. We waren allemaal niet heel erg nat geworden en het droogde toch zo op en het was zo leuk en grappig en droog. Je kan het ook beter doen en gewoon lekker naar het zwembad gaan. Maar nu is het weer over want het heeft lekker geonweerd . Nou ja het is maar zo

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen