ik kan wel zeggen: "waarom heb ik zo een leven?" of :"waarom gebeurt dit mij?". maar het is mijn schuld. Ik heb het gevoel dat ik niks waard ben. Ik ben slim maar haal slechte cijfers. op tv zie je altijd mensen die hun leven veranderen door niet op te geven. maar wat als je niet weet hoe iets vol te houden? Wat als je niet KUNT volhouden? wat als je een mislukkeling als mij bent die alleen maar opgeeft en mensen teleur stelt. Ik doe wel zielig...maar ik wil gewoon aandacht.. iets diep van binnen roept, nee SCHREEUWT om aandacht. Ik heb zoveel ideeën , zo weinig kracht om ze waar te maken. ik leef in mijn eigen wereld word er gezegd.. maar dat klopt! ik ben als de zoon en de aarde:

de zon blijft altijd bij de aarde,
maar de zon blijft zo ver weg.
zo voel ik me:
de zon zijn mijn gedachten
en de aarde mijn leven.

help me!
wat moet ik doen met mijn "aarde''

Reageer (2)

  • Laleah

    Het is er lastig om uit de tekst te halen wat het daadwerkelijke probleem is. Wat ik wel kan lezen is dat je jezelf verloren voelt en niet goed weet waar je bestemming ligt, klopt dat?

    Ik wil je graag helpen want deze fase heb ik ook gehad. Stuur me maar een pb'tje als je wilt dat ik je help (: Ben er voor je.

    http://www.quizlet.nl/log.php?id=26152

    9 jaar geleden
  • bloemenkroon

    Ik weet niet. Op dit moment voel ik me ook zo. Mensen zijn gewoon vreemde wezens. Ze oordelen altijd voordat ze wat weten
    Wat ik dan altijd doe zijn een paar dingen
    -ik ga sprookjes lezen. Vraag me niet waarom, maar dan ga ik altijd proberen het verhaal vanuit het perspectief van de slechterik.
    -Ik ga wandelen of rennen, gewoon omdat ja het goed voelt voor me

    Of ik ga raadsels verzinnen, maar dat ben ik

    Je kan me altijd wat vragen, ik zal antwoorden
    Veel suc6

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen