In de meeste films weten jullie wel hoe de jongens zijn. Lief, doen alles voor je en het is vaak liefde op het eerste gezicht.

Nu het geen waar ik mee zit. dat soort jongens zijn nou net de jongens die mij interesseren

Ik wil weten of zulke jongens ook in het echt bestaan en of die er zijn. En of er ook in Nederland zulke jongens rond lopen en dat ik niet speciaal ervoor naar Amerika hoeft te gaan.

Wil iemand mij alsjeblieft helpen! ik voel me na zulke films altijd een soort van wanhopig want krijg ik ooit wel zo'n vriendje en wanneer of hoe? en moet ik wachten of zelf actie ondernemen want ik wil straks niet oud zijn en geen jong vriendje gehad hebben

Ik hoop dat iemand mij antwoorden kan geven.

Reageer (2)

  • Effy_Stonem

    Wat Laleah zegt:
    Op het moment dat je ze zoekt, zijn ze waarschijnlijk niet de ware(heb hier geen ervaring mee maar ik denk het)

    8 jaar geleden
  • Laleah

    Zulke jongens bestaan niet. De jongens in films en boeken, zijn made-up. Elke jongen, hell all humans have flaws.
    Dus zoeken naar jongens die zo zijn, dat is tijdverspilling. Zoeken naar een jongen is uberhaubt tijd verspilling, en daar ben ik heel direct over, misschien wat bot, maar het is de waarheid.
    Ik heb jongens leren kennen van elk soort, en ze hebben mij allemaal laten vallen. Dit leerde mij dat het niet mijn taak is op zoek te gaan naar iemand. Dat gebeurt wanneer het gebeurt. Ik ga mijn tijd niet in iemand steken die het niet waars is of iemand die niet hetzelfde voor mij terug doet.


    Dus nee, jongens zoals dat bestaan niet. Natuurlijk ze kunnen geweldig lief zijn, maar uiteindelijk hebben ze allemaal iets wat niet goed is. Perfectie bestaat niet. En als zelf actie ondernemen in jou zit? Dan zeg ik: take a shot!
    Maar als dat niet zo is, dan zit het niet in je. Dan heeft moeder natuur het geregeld dat jou 'soulmate' jou tegenpool is en wel actie durft te nemen.
    Maar, zorgen maken of je ooit een vriendje krijgt, dst is tijdverspilling. Steek die gedachten in iets anders. Je bent jong, wat kan jou een of andere knul nou schelen?
    Je heb het zolang toch al zonder gered? De wereld vergaat niet. En uiteindelijk past op elk potje een deksel. Ga daar maar vanuit ^^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen