Hello!
Je bent hier waarschijnlijk om je reclame te dumpen. Voor je dat doet: Kijk even wat ik wel en niet lees.

Wat ik NIET lees: Stories die volledig in Engels zijn, stories met fantasie-achtige dingen zoals tovenaars, monsters, eenhoorns, weerwolven en noem maar op, stories waar 1D niet in voor komt. (Soms wel, maar dan moet het een OP-story zijn.)
Wat ik WEL lees: One Direction Stories, One Direction bromances.
Wat ik MISSCHIEN lees: Stories die Nederlands geschreven en Engels gesproken zijn, OP- stories.

Sorry als ik je nu heb weggejaagd! Als jouw story een story is die ik MISSCHIEN lees, wees niet bang om je reclame hier toch te dumpen, want misschien lees ik het wel! Nog even een ding: Als je je reclame hier plaatst, betekent dat niet dat ik je story ga lezen. Misschin klaag ik gewoon te veel... Ga je gang en dump je reclame!

Reageer (11)

  • Effy_Stonem

    Zielensteler

    In het bos wordt het lichaam van een zeventienjarige jongen gevonden en men raakt in totale paniek. Het lichaam van de jongen functioneert nog prima, zijn hart klopt gewoon nog, maar hij ademt niet meer en hij reageert nergens op. Een paar dagen nadat hij gearriveerd is in het ziekenhuis, wordt zijn ziekenhuisbed leeg aan getroffen. Overal op de wereld worden mensen gevonden die in dezelfde mysterieuze en vreemde toestand verkeren en er wordt onderzoek gedaan naar dit rare gebeuren. Een geleerde verklaart dat de zielen gestolen zijn uit de lichamen. De dader is genadeloos en zowel jong en oud worden slachtoffer. Men wordt geleid door angst en wantrouwen en de weg die ze betreden leidt regelrecht naar hun dood.

    De ziel van de veertienjarige Iris wordt gestolen door de 'zielensteler', zoals men hem noemt. Langzamerhand komt zij achter de gruwelijke waarheid.

    7 jaar geleden
  • Scandicy

    ONDER DE OPPERVLAKTE

    If there is any magic on this planet,
    it is contained in

    water


    Finn is negentien jaar en lijkt op het eerste gezicht een doodnormale jongeman. Maar hij draagt een groot geheim met zich mee, waar niemand iets van weet. Hij staat onder druk, maar kan hier prima mee omgaan.

    Tot Maud in zijn leven verschijnt, en zijn eerlijkheid zwaar op de proef wordt gesteld.

    Gestart 18/03/2016
    Onbekende personen
    Soundtrack
    Volledig Nederlands
    © Progression

    8 jaar geleden
  • Unfocused

    Imagine Being Perfect - Ziall

    De geweldige Niallerslove en ik hebben een verhaal geschreven samen en misschien ben je erin geïnteresseerd om iets nieuws te lezen!

    We have this idea of perfection that is so unrealistic. We are our own worst enemy. No one is noticing that little scar.– Emmanuelle Chriqui

    Hugs & Smiles,

    Unfocused

    8 jaar geleden
  • M00N

    Hee zou je eens bij mijn story willen kijken?
    Sorry voor de reclame ;x

    Wild & Free • Tomlinson

    Alvast bedankt!
    xx

    8 jaar geleden
  • Gibigianna

    Hey!
    Misschien kan je mijn verhaal eens proberen. Neem even een kijkje en dan zie je wel wat je ervan vindt. (;

    In een verre toekomst hebben verschillende nucleaire rampen en oorlogen de wereld verwoest achtergelaten. De zeespiegel is onherroepelijk gestegen. De lucht hangt vol met giftige gassen en de mens is tot op enkele tiental duizenden na uitgestorven. Er zijn nog maar drie steden bewoond, de andere delen van de wereld zijn zo goed als leeg.
    In deze wereld wonen minstens evenveel robots als mensen. Hun uiterlijk kan verschillen, maar vanbinnen zijn ze allemaal gelijk. Een en al elektrische bedrading en koud staal.
    En zij zijn het die nu de macht in handen hebben.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen