Naam: Yasmin Yaela Oliveira
Leeftijd: 19
Ras: Mens
Uiterlijk: Yasmin heeft donkerbruine ogen, maar in het licht is er een groene kleur te herkennen. Haar ogen zijn erg fel en opvallend. Ze heeft een egale, brons-achtige huid. Van nature heeft ze golvend, lang haar dat tot over haar borst komt. Ze heeft vrouwelijke vormen en is nogal klein. Ze haalt nog net de 1,65. Vroeger werd ze daarmee geplaagd, maar nu zit ze er niet meer mee. Haar kledingstijl was vroeger nogal netjes, soms een beetje té netjes. Dat komt waarschijnlijk door haar opvoeding, want van haar ouders mocht ze nooit gewaagde of eigenzinnige kleding aan. Ze is katholiek opgevoed en haar ouders waren altijd erg streng voor haar. Niet alleen kwa kleding, maar op alle gebieden. Haar vrienden zagen haar vaak als een verwend, rijk meisje. Tegenwoordig draagt Yasmin de kleding die ze zelf mooi vindt. Ze trekt zich niets meer aan van de mening van haar ouders. Yasmin heeft volle lippen en een kleine neus. Haar uitstraling word vaak omschreven voor schattig of lief.
Karakter: Yasmin is een temperamentvol meisje. Ze is niet op haar mondje gevallen en zal ook zeker een grote mond hebben als dat nodig is. Ze houdt van aandacht en zal er ook alles aan doen om in de belangstelling te staan. Vroeger was ze zo helemaal niet. Diep van binnen is ze nog steeds het verlegen, teruggetrokken meisje, Ze heeft strenge, katholieke ouders die haar gedrag vaak niet accepteren. Ze willen haar klein houden, maar Yasmin is koppig. Ze weigert te luisteren en gaat dan haar eigen weg. Yasmin heeft vaak droge opmerkingen en een goed gevoel voor humor. Sommige mensen vinden haar een beetje vreemd, omdat ze erg teruggetrokken en stil kan zijn. Soms heeft ze de behoefte om even alleen te zijn zodat ze alles op een rijtje kan zetten. Yasmin heeft af en toe last van stemmingswisselingen en kan dan zeer agressief zijn. Je moet haar niet boos maken of kritiek leveren, want daar kan ze niet tegen. Daarnaast kan ze zich erg onschuldig voordoen, maar in werkelijkheid is ze sluw en kan ze goed manipuleren. Ze windt mensen zo om haar vinger en maakt daar misbruik van. In eerste instantie is het niet verstandig om haar meteen te vertrouwen, want je weet nooit wat ze met je van plan is.
Geschiedenis: Zoals ik al had uitgelegd zijn Yasmin's ouders streng-gelovig en heeft ze geen makkelijke jeugd gehad. Haar moeder leed aan een dodelijke ziekte, maar die heeft ze gelukkig overleefd. In die tijd was Yasmin degene die het huishouden moest doen. Ze deed de boodschappen, zorgde voor haar jongste broertje en had niet veel mensen om mee te praten. Dat was moeilijk voor haar, maar ze is een sterk geweest. Ze heeft een goede band met haar oudste broer, maar sinds hij naar Europa is verhuisd heeft ze steeds minder contact met hem. Haar ouders wonen nog in de buurt, maar die houdt ze liever op afstand. Vaak wordt ze nog gebeld door haar vader, omdat hij haar nog steeds als zijn kleine meisje ziet. Yasmin vindt dit vervelend, maar ze laat het toe. Eigenlijk wilt zo min mogelijk met hen te maken hebben. Haar jeugd heeft ze achter zich gelaten en nu richt ze zich helemaal op de toekomst. Zelf besteedt ze nog steeds aandacht aan haar geloof, maar niet op de manier zoals haar ouders dat deden.
Extra: Ze is van Braziliaanse afkomst.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen