nicki minaj
Iedereen kent Nicki Minaj wel, de vrouwelijke rapper die heel wat wegheeft van een barbie. Haar grote rondingen en gekleurde pruiken vallen erg op! Deze Barbie girl staat niet alleen bekend om haar eigen manier van rappen, ook staat zij bekend om haar billen en borsten. Een ‘echte’ vrouwen figuur vindt miss Minaj zelf. Of is het allemaal toch niet zo echt? Er gaan veel rumoeren rond over Nicki Minaj. Niet alleen haar enorme buttocks staan in de spotlights, het blijkt ook dat Nicki de rest van haar lichaam drastisch heeft laten veranderen.

justin bieber
Dat Justin Bieber soms rare fratsen uithaalt, weten we. Ook gisteravond sloeg het tieneridool toe. Hij reed een fotograaf aan en sloeg daarna op de vlucht. In plaats van te stoppen om te kijken welke schade hij had aangericht, scheurde de 19-jarige volgens TMZ hard weg.

Bieber verliet samen met een vriend een club aan Sunset Boulevard. De twee gebaarden naar de paparazzi dat zij aan de kant moesten zodat het stel weg kon rijden in een witte Ferrari. Dat ging hen niet snel genoeg en algauw botste de zanger tegen een fotograaf aan. Het slachtofer werd geplet tussen de Ferrari en een andere auto.

De politie doet onderzoek naar de zaak, hoewel het is nog niet bekend of de man gewond is.. Wordt vervolgt, verwachten wij.

one direction

One Direction heeft een enorme mijlpaal behaald. Gisteren werd namelijk bekend dan de Britse boyband meer dan één miljard keer via Spotify gestreamd is.


Die mijlpaal volgt een week nadat de boys van 1D hun nieuwste album uitbrachten, Four. Ook hun laatste single, Night Changes, verscheen toen. Beiden zijn te beluisteren via Spotify. One Direction is daarmee de tweede Britse act in de historie die de mijlpaal behaald heeft. Eerder dit jaar lukte dat ook de Britse dj en producer Calvin Harris.

Kevin Brown van Spotify Europa bracht zijn felicitaties over aan de boys van One Direction. ”Zoals verwacht is One Direction één van de meest populaire bands op Spotify, met vele miljoenen aan toegewijde fans die naar hun muziek luisteren. We feliciteren 1D met hun aansluiting bij een zeer select groepje artiesten die waren streaming-grootmeesters zijn.”

kanye west

Momenteel ligt er nog wel een samenwerking met voormalig Beatles-zanges Paul McCarthney in het verschiet. Maar daarna zou het echt afgelopen moeten zijn. De rapper wil zich gaan richten op het ontwerpen van kleding.

Kanye West heeft zijn interesse in de mode-industrie nooit onder stoelen of banken gestoken. In de laatste jaren werken hij met grote sportmerken (zoals Nike) al aan een eigen mode-lijn. Hij maakte namelijk voor Nike schoenen, die inmiddels voor torenhoge prijzen verkocht worden via Ebay.

dit waren de laatste nieuwe roddels van de beroemdheden benieuwd naar meer?? neem een aboo en mis niet elke week een nieuwe uitgave van onze blog
groetjes mysterie-unicorn

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen