2 oktober. De verjaardag van mijn lieve vriendje.

Ik heb hem 2 weken geleden al zijn cadeau gegeven. Een nieuw paar schoenen! En wel van Timberland, want die waren het mooist, maar ook t duurst hihi.
Omdat ik hem toch een beetje wilde verrassen heb ik hem vanmorgen een 3D kaart gegeven met een bulldog erop. Hij draagt een feestmuts met groene ballonnen op de achtergrond. Op de kaart staat: van harte gefeliciteerd jarige. In de kaart heb ik natuurlijk ook nog wat geschreven. Mijn vriendje is vandaag 25 geworden. Een kwart eeuw oud zeg ik altijd. Een ouwe lul? Nee hoor maar wel al oud vergeleken met mijn leeftijd ;p..
De kaart staat nu op het tv meubel tussen de ballonnen, kaarsenhouders, windlichten, tv en de afrikaanse poppetjes. Jep.. normaal heb ik die op een plankje staan boven t tv meubel, maar omdat ik slingers aan het ophangen was, moest ik ze er even afhalen. En wat ben ik vergeten? Om ze terug te zetten.. Zometeen maar even doen dan.

Vanmorgen moest ik eerst werken van 7.00 uur tot 13.30 uur. Maar een paar uurtjes dus als je het zo bekijkt.
Daarna ben ik thuis de staafmixer gaan halen bij mijn moeder omdat ik een appeltaart ging bakken.
Vervolgens moest ik nog wax voor meneer halen op het winkelcentrum, dus dat ook nog eens gedaan.
Daarna naar huis gereden, boodschappen gedaan voor de appeltaart en naar huis gelopen! En het allerbelangrijkste ben ik natuurlijk vergeten: SLAGROOM.
Ondertussen heb ik vriendlief al gebeld of die dat even uit zijn werk wil halen bij de super..
De appeltaart maken ging niet zo soepel. Ik had namelijk 2 recepten! Ik was niet helder aan het nadenken dus nu is het 1 appeltaart van 2 recepten.. KAN ook lekker zijn toch? We gaan het meemaken vanavond.
Tijdens mijn bakavontuur liep ik tegen een aantal dingen aan; namelijk dat het zoveel troep maakt, hele keukenblok zat onder de troep, spullen die onder het bloem zaten en moeilijk af was te krijgen. Op de grond liet ik van alles vallen, maargoed morgen is het poetsdag dus dan doen we er weer even een doek overheen.
Het is lang geleden dat ik appeltaart heb gebakken. Hij is ondertussen al klaar en ziet er erg lekker uit!
Helaas kan ik niet ruiken, maar als ik eens flink mn neus ophaal, ruik ik wel iets van appel :p..

Nadat de appeltaart klaar was ben ik een zucht gaan zitten op de bank. Omdat ik al een hele dag had gewerkt en in de keuken had gestaan, had ik behoorlijk last van mijn rug. Ik keek eens even goed mn huiskamer rond en besefte ineens dat ik ook nog ballonnen en slingers had gekocht.. OH GOSH. Ook dat nog.
Ik kon het maar beter gelijk doen, anders kwam ik helemaal niet meer van die stoel af.
Ik ben eerst de ballonnen gaan opblazen. Wat een k*tdingen op die blazen en dicht te knopen, kreeg gewoon last van mn vingers! Maarja.. wanneer blaas ik nou een ballon op? Daarom. Op alle ballonnen heb ik 25 gezet en een smiley erbij of de naam van mijn vriend. En ergens tussen gelegd want ik was natuurlijk touwtjes vergeten.. Het ziet er feestelijk uit binnen, dus dat is al een pluspunt! Nu maar hopen dat mijn vriend het ook waardeert :p..
De slingers was ook een gedoe. Omdat wij een redelijk oud appartement hebben zijn de plafonds dus ook hoog. Ik ben op een stoel gaan staan en moest toen zelfs nog op mn tenen staan. Voor het goede doel, bedacht ik maar.

De appeltaart is inmiddels aan het afkoelen en mijn vriendje is ondertussen onderweg naar huis. Ben heel benieuwd wat hij vind van zn nieuwe interieur EN de zelfgemaakte appeltaart natuurlijk ;) Daar gaan we zometeen eens even van smullen met onze ouders!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen