Ik hou ongelooflijk van cupcakes, vooral het maken van cupcakes is leuk!
Hier een lekker recept voor GLUTENVRIJE amandel cupcakes:

Ingrediënten

125 gram Zachte roomboter
125 gram Suiker
2 Eieren
2 el Sojamelk
75 gram Rijstmeel
50 gram Kleefrijst-meel
4 gram Bakpoeder
1 tl Amandel extract

Verwarm de oven voor op 170*C, en zet in elk vakje van het muffinblik een papieren cupcake vormpje.

Mix de boter en de suiker in een kom tot een licht en luchtig geheel.

Zeef boven de andere beslagkom het meel en het bakpoeder.

Voeg de eieren, het amandel extract en de melk toe aan het botermengsel en mix het voor ongeveer 2 minuten op gemiddelde snelheid door.

Schep daarna het gezeefde meel door het botermengsel, mix nu tot het beslag zacht en glad wordt.

Schep de cupcakevormpje tot de helft vol met beslag en bak de cupcakes gaar en goudbruin in ongeveer 20 minuten.


Laat het nog lekkerder smaken met botercreme of marsepein!
Xx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen