Gisteren had ik heerlijk een dagje vrij na een 2 dagen lekker te hebben gewerkt.
Ik ben weer eens wat leuks gaan doen met mijn mams! Sinds ik uit huis ben, probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen met mijn moeder!
We begonnen eerst met een kopje thee en het doornemen van het boek 'toptrouwlocaties'. Welke we overigens ook via die site hadden besteld. Gratis!
'Alles wat gratis is, moet je aannemen.' Heb ik ooit geleerd :) .. DUS. Terwijl we eens aan het bladeren waren, kwamen we uit bij de trouwjurken.
Ik wilde mijn trouwjurk eerst huren, want ja; het bespaard een hoop geld en je trekt hem toch nooit meer aan! Maar naarmate ik me steeds meer ging verdiepen in het trouwen, kwam ik erachter dat ik toch wel heel graag mijn jurk wil kopen. Het maakt het toch persoonlijker.
Samen met mijn mams zijn we naar het centrum gereden naar een bruidszaak. Normaliter moet er een afspraak worden gemaakt, maar omdat ze nog wat tijd over had wilde zij best even wat jurken laten aantrekken.
De eerste jurk was ik helemaal weg van! (daar kwam ik pas achter toen ik hem aan had). Ik ben nooit zo van de kantjes en tierelantijntjes, maar toen ik mezelf zo eens zag in die jurk dacht ik zelfs; Woowwww! Ik voelde me echt een prinses..
Mijn moeder had zo'n zelfde reactie. 'oh wat ben je mooi' wauuuwww, e.d. Helaas waren er geen tranen gevallen , waar ik wel op had gerekend XD.
wel had mijn moeder een brok in dr keel .
De 2e jurk was zo'n echte baljurk. Hij stond wel heel mooi , maar was niet 'mij' .. De 3e jurk zeg ik maar niet teveel over, die was niks XD..

Het was een hele leuke ochtend. Ik kreeg dan de jurk aan, bruidslingerie, een onderjurk, bruidsschoenen, oorbellen, ketting en mijn haar werd met een knip bij elkaar gehouden van hoe ik mijn haar wil hebben . Ze deden het heel erg leuk, maar helaas moest de jurk ook weer uit!
Volgende week heb ik weer een nieuwe afspraak. Ik krijg dan weer dezelfde jurk aan waar ik helemaal weg van was en ik krijg ook andere jurken te passen.
Mijn moeder, schoonmoeder en zus neem ik mee!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen