Goedemiddag!

Jaja, ik ben weer terug in Nederland.

Gister middag de eerste vlucht naar Kuala Lumpur gehad die me redelijk goed af ging in vergelijking tot de heen vlucht. Toen moesten we zo'n vijf uur wachten op het vliegveld omdat we pas om 23:55 plaatselijke tijd zouden vliegen. En geloof me, dat is lang als je weinig te doen hebt.
We hebben in een restaurantje gezeten met nog meer Nederlanders om ons heen en hebben ons redelijk uit de voeten kunnen maken.

Toen de langste vlucht naar Amsterdam. Rond een uur of drie 's nachts [plaatselijke tijd] kregen we avond eten; als aanpassing al gelijk op de Nederlandse tijd. En wat een gezeik was me dat. Een meneer achter me werd helemaal wild omdat de stewardess iedereen wakker maakte voor het eten. Begrijpelijk dat 'ie boos werd gezien het voor ons nacht was, maar zeker begrijpelijk dat ze al gelijk aanpassen op de Nederlandse tijd. Al met al was het eten wel lekker en daarna ben ik weer gaan slapen.
Ik heb de Brit Awards 2014 gekeken, The Perks of Being a Wallflower gekeken die ik niet af kon kijken gezien we gingen landen op Schiphol en de helft van The Other Woman heb ik gezien. Ik blijf het vinden, maar een vliegtuig is niet de meest comfortabele plek om in te slapen.
Vanmorgen om 06:35 zijn we geland op Schiphol waarna we gelijk onze koffers hadden gehaald en de trein naar huis hadden genomen.

Al met al heb ik een geweldige vakantie gehad, iets waar ik zeker nog lang op terug zal
kijken!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen