Goedemorgen!

Gister de hele dag strand gehad eigenlijk, samen met het gezin waarmee we ook op de boot naar Gili Meno zaten. Hun kinderen zijn de leeftijd van mij en mijn zusje, dus dat is heel gezellig.

's Avonds gezellig met z'n alle uiteten geweest wat onwijs grappig was. Daarna was er voor het hotel wat muziek en daar zijn we nog een uurtje of langer gebleven.


Vandaag weer een dag strand gehad, heerlijk. *.*
Morgen weer met de boot naar Bali toe. Maar dan via Gili Trawangan en dan naar Lombok, dan pas naar Bali.
Nog één nachtje hier, dan nog twee nachten in een luxe resort in Sanur en dan maandag naar Nederland vliegen. We vliegen pas om 16:00 plaatselijke tijd [10:00 in Nederland] en komen om 06:55 dinsdag aan in Schiphol.

Momenteel [17:53] spelen we enkele potjes volleybal. Totaal 4 locals, 5 nederlanders, 1 frans man en 2 engels man. Echt geweldig, haha. Ik speelde ook mee, maar ik kreeg na drie potjes heel erg last van m'n duim dus ben ik er eventjes uit gegaan.


Goedemorgen!

Vandaag aangekomen in Sanur. We moesten eerst met de boot naar Trawangan, waar we eventjes moesten wachten. Toen gingen we met een hele grote boot direct naar Bali toe. Op de boot kon je ook op het dak liggen dus dat hadden wij gedaan.
Één min-punt: ik had mijn spijkerbroekje aan en was gaan liggen om te zonnen. Gevolg: je ziet nu heel duidelijk mijn broekje zitten. :') Het is zelfs zo erg dat ik me ervoor schaam, hahaha.

Aangekomen in het onwijs mooie hotel was er weer een fout boeking waardoor we een gratis overboeking kregen naar twee luxere kamers. Het hotel/resort is echt suuuper mooi en ligt aan het strand.

Hier nog tot maandag ochtend, en dan maandag middag helaas terug vliegen naar Nederland.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen