Als klein kind had ik ELKE nacht nachtmerries. Ze waren dan ook extreem eng, dat komt door mijn MCDD, dat is een vorm van autisme, en een kenmerk is dat je een extreme fantasie hebt. Maargoed, over die nachtmerries hebt ik iets engs ontdekt. Ik droomde toen ik 3 was bijvoorbeeld, dat ik gewoon in bed lag te slapen. Maar boven mijn oude kamerdeur, zat een klein raampje. En daar zag ik altijd een lange gestalte staan, die mij probeerde te vermoorden. Als de gestalte er niet stond, was mijn kamerdeur open, en was de gang zwart, en kwam en geschreeuw uit, en tenacels. Toen ik klein was (3) Had ik nog nooit van de slenderman gehoord, maar het blijkt dus dat dat die gestalte is. Ook droomde ik vaak dat ik een heel hard gedreun hoorde, en niemand anders kon dat horen, op een gegeven moment ging ik dan dood. Ik vind het echt super eng, want toen ik klein was had ik nog nooit de slenderman gezien, of andere creepypastas.


Ik droomde ook altijd dat ik vast zat in een kleinde donkere kamer en in die kamer stond OF Jeff the killer, OF Mijn fammilie met enge clown gezichten, ookal was ik vroeger niet bang voor clowns, en ik had ook nog nooit van Jeff gehoord. Het engste is dat het verhaal van jeff nog niet op internet stond. Hij stond er pas ongeveer in 2011. Ookal bestond jeff in 2007, het stond nog niet op internet en niemand had er nog echt van gehoord.

En ik droomde nog meer enge dingen. Dit jaar droomde ik over smiledog. Ik hoorde een luid geschreeuw en zag alleen maar ruis. Ik zag smiledogs gezicht, en toen ik wakker werd, zag ik smiledog nog steeds, en hoorde ik nog steeds geschreeuw, ik ren dus naar de badkamer, opeens val ik flauw. Dat was echt heel eng :''(

Smiledog




Jeff the killer




Slenderman

Reageer (1)

  • Scara

    Woow, dat is echt heel zielig! Heb je dat nog steeds? Of is het verminderd?
    Nee, ik had in mijn vorige woonplaats geesten, lees mijn blog Geesten bestaan! Ik weet het zeker! maar.
    Het enige enge wat ik had gedroomd was dat ik vastgebonden zat en dat er allemaal enge mensen aan het dreigen waren met messen.
    en kietelend, maar dan zo hard dat het in je huid sneed.

    Maar je krijgt een soort horror toekomstdromen! Dat is heel speciaal.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen