Goedemorgen allemaal!

Gisterochtend zijn we gaan fietsen, jaja fietsen! We zijn met een busje samen met twee andere gezinnen naar een plek gereden en daar stonden fietsen voor ons klaar. Nadat iedereen een fiets had gekozen en een helm had gekregen, gingen we fietsen. We moesten aan de linkerkant van de weg blijven, wat nog een hele opgave was gezien wij in Nederland altijd rechts fietsen.
De route was echt leuk, we kwamen langs familie tempels maar ook langs enkele normale tempels. En scholen, waar kinderen zaten. Toen we bij één school stonden kwamen alle kinderen voor het hek staan om naar ons te kijken, zo lief! En die jongetjes, helemaal door het dolle heen omdat ze mij zagen; een blond meisje. Ik blijf het apart vinden hoor, haha.

Toen we na rond 12 uur op een plek aankwamen waar we werden opgehaald, gingen we naar een huis toe van de gids waar we lunch hadden. Toen we naar binnen kwamen, had het de ingang van een familie tempel. Het verbaasde me dat wij geen sarong moesten dragen, want normaal moet dat in een tempel. Het eten was heerlijk en daarna werden we terug naar het hotel gebracht.

Wij besloten zelf om die middag te vullen door naar het Monkey Forest te gaan, iets wat op loopafstand zat van ons hotel. Onderweg er naar toe hebben we wat armbandjes gekocht, ik één voor mezelf en drie voor vriendinnen.
In het bos zelf liepen apen, deze waren wild. Maar de kleintjes waren zoooo schattig! Eentje wilde een poging doen om aan mijn been te klimmen naar boven maar dit ging niet zo makkelijk gezien ik een korte broek droeg dus kon hij zich nergens aan vast houden. :')

Daarna zijn we op weg naar het hotel ergens gaan eten, wat heerlijk eten was. We hadden voordat we weg gingen, gereserveerd in de spa van het hotel voor een massage. Iedereen, behalve mijn zusje dan. En die massage was heerlijk, ik heb ook super lekker geslapen daarna en nergens last van gehad.

Na het ontbijt vertrekken we naar Munduk, een plek in de bergen. Daardoor betwijfel ik ook of we wifi zullen hebben, heb ik dit niet dan kan ik pas over 2/3 dagen wat plaatsen.

Voor die en gene die foto's willen zien, voeg mij toe op snapchat: kissesmerel

Reageer (1)

  • Oliveira

    Nu moet ik aan het moment denken wanneer ik door apen achterna werd gevolgd omdat ik nootjes in mijn handen had. Goede tijden :')

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen