Hallo allemaal,

Morgen is het dan zo ver: om twaalf uur zal ons vliegtuig vertrekken naar Kuala Lumpur. Ik vind het onwijs spannend, dus dat word afwachten.
Zoals vele van jullie heb ook ik gehoord van de vliegtuig ramp die naar Kuala Lumpur ging gister. Toen we het hoorden schoot mijn moeder gelijk de stress in, iets wat ik kan begrijpen.
Een kennis van mijn moeder werkt bij de douane of zoiets en zij appte mijn moeder gelijk dat Malaysia Airlines via een andere route zal vliegen, in plaats van over Oekraïne gaan we nu over Zuid-Turkije. Iets waar we blij mee zijn natuurlijk. Want als het ongeluk vandaag niet gebeurd was en zaterdag wel, dan hadden wij dood kunnen zijn.
Iedereen die mensen kende, gecondoleerd en sterkte!

Ondanks dit ongeluk, weerhoud ons het er niet van om te vliegen. We gaan er natuurlijk van uit dat alles goed gaat, waar we ook zeker op hopen.
Morgen ochtend zal mijn oom om half acht bij ons huis staan om ons naar Schiphol te brengen, hoe aardig is dat! Ingecheckt hebben we al online gedaan dus dat scheelt dan ook weer tijd. En dan om twaalf uur zal het vliegtuig Nederland vertrekken en zullen we rond zeven uur lokale tijd aankomen in Kuala Lumpur, dan moeten we zes uur wachten en zullen we om twaalf uur naar Denpasar vliegen.

Hopelijk gaat alles goed komen, en ik zal waarschijnlijk als ik in het hotel ben een klein blog bericht plaatsen over hoe de reis was en misschien zelfs met foto's van het uitzicht!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen