Sinds Oktober 2012 ben ik telkens al bezig met het verven van mijn haar. Grotendeels omdat ik vanaf dat moment begon met het zoeken naar mezelf en naar wat nou echt bij mij stond.
Mijn moeder was het hier niet mee eens dus in het begin begonnen we met een dip dye van ongeveer 4 centimeter. Super weinig ja ik weet het, maar moeders die te bang zijn en noem het maar op. Omdat ik van mezelf echt super donkerbruin tot bijna zwart haar heb. De blondering pakte dus niet bepaald super en werd zeg maar caramelblond of wat het dan ook was. Een hele rare blonde kleur in ieder geval, hier wou ik op dat moment niet door mee blijven lopen dus werd het al snel over geverfd met rood. Alleen geen goeie rood, waardoor je het eigenlijk nauwelijks kon zien.
Uiteindelijk heb ik een paar weken later er een roze verf in gegooid, zodra dit eruit was groen en uiteindelijk wel een goeie rood en tot slot was het roze met de ultieme uiteinde blauw. Natuurlijk had ik in die tussentijd nog wel weer een keer mijn haar veel meer blond geverfd. Waardoor 1/3 van mijn haar blond was. Uiteindelijk wou ik dit jaar weer iets anders en heb toen uiteindelijk mijn haar maar weer volledig naar de natuurlijke haarkleuring geverfd. Dat bleef zo tot 2 weken geleden. Het werd tijd om de onderkant van mijn haar te verven, natuurlijk nog weer een keer rood. Maar omdat ik geen fel rood wou koos ik voor een mahonie kleurtje, helaas pakte dit niet goed genoeg uit en ben ik er gister met vuur rood over heen gegaan. Het enige jammere, ik besloot mijn hele haar te doen omdat dit volgens het voorbeeldje wel zou gaan pakken. Eén tip reken dus nooit op de achterkantjes van de kleurverpakkingen en ga gewoon lekker experimenteren.




Dit had het eigenlijk moeten zijn^
Mijn haar is nu inmiddels dankzij de blonde plukken in mijn haar, de blonde onderkant en de blonde dip dye die terug kwam heb ik deels mooie wijnrood haar en op de plekken van mijn originele haar is het met een wijnrode gloed bevestigd. Vandaag zag ik na een tijdje weer een goeie vriendin en die vond het een redelijke kleur en vertelde me niks meer eraan te doen.

Dus wie verft er zelf ook allemaal hun haar. Zo ja in wat voor een kleur? En hoe dan bij de kapper of zelf..

Lots of Love,
SceneLoving

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen