Zomervakantie is weer begonnen en dat betekent voor vele mensen op vakantie naar een warm land, heel veel op het strand liggen, shoppen en gewoon echt heerlijk ontspannen. Want over 6 weken, tenzij je examens gedaan hebt, is al deze vrijheid weer voorbij.
Voor mij betekend zomervakantie voornamelijk heel veel werken overdag en in de avond weg met vriendinnen. Het leukste hier aan is om gewoon rond een uurtje of 9 met wat drinken en hapjes een kleed en een gezellig groep vrienden richting het water te gaan. Zwemmen hoeft nog niet, maar even ''uitwaaien'' en gezellig bij kletsen. Je ziet ze natuurlijk toch niet elke dag.


Maar ook als ik niet werk ben ik elke keer weer van plan iets te doen overdag. Met een beetje geluk is het dit jaar zo te gek dat ik te vinden ben in Scheveningen,, Bloemendaal, shoppen in Almere, de stad Groningen bezoeken, rond kijken in Utrecht en natuurlijk ook super veel in mijn eigen stadje genieten. Als de zon dan ook binnenkort volop komt schijnen zonder de benauwde hitte is het nog perfecter.

Maar afgezien van alle leuke en drukke dingen die ik gepland heb voor deze vakantie is het ook een planning van mezelf om als een nieuw persoon op school te verschijnen. Er is niet echt een reden voor eigenlijk dit is elk jaar van mij weer een doel. Want elk (school)jaar is eentje die kans geeft op nieuwe mogelijkheden.

Hier heb ik dus zelf een to do list voor gemaakt:
Elke keer dat hier weer iets van afgestreept zal worden zal ik weer een stukje posten.
Laat me weten wat jullie zoal in de vakantie doen.

Lots of Love,
SecenLoving

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen