Dussssssssss, wat een dag zeg!
Ik had het heerlijk druk! Ja ik zei heerlijk! Ik vind het maar niks om een hele dag niks te doen.. Wauw wat een mooie zin,..
In ieder geval; Mijn dag begon weer als ouds met het bekijken van vele FairyTail aflevering! (Ik ben nu bij Episode 84!)
Toch wil ik daarover iets mededelen. Ben ik de enige die zich na het kijken van FairyTail zo raar voelt.. Zo nutteloos.
Ik bedoel maar, in de vele afleveringen beleven de tovenaren en tovenaressen, tientallen gevaarlijke, spannende avonturen, en dan zit ik daar naar mijn schermpje te kijken en te kwijlen. Verschrikkelijk! Maar nog steeds niet normaal verslavend!

Goed dus wat ik heb gedaan vandaag:
Ik werd wakker en had ontzettend veel zin in een ijsje! Dus ik had mijn vriendje al wakker gespamt dat we elkaar zouden opwachten in het winkelcentrum, ongeveer een half uurtje fietsen van mijn huis af. Toen we daar aankwamen hebben we lekker een ijsje gehaald en rondgelopen.
Toen moest ik alweer vroeg naar huis, omdat ik naar Den Bosch moest om mijn nieuwe klas te ontmoeten!!
En ja, ik was heel erg zenuwachtig!
Toen we aan kwamen in Den Bosch, op mijn toekomstige school, kwam ik erachter dat ik misschien maar 4 jongens had gespot in de hele rij waarin in we stonden.
In mijn hoofd moest ik al lachen van blijdschap; een meisjes school!
Waarom ik daar zo blij om ben? Denk maar eens na, hoe vaak zijn er wel niet meisjes in je klas, of omgeving, die er alles aan doen om aandacht te krijgen van jongens. Ze doen er daadwerkelijk ALLES voor. Op mijn vorige school gebeurde er hierdoor ook rare dingen in de wc's. Daar word je toch misselijk van?
Dus ik dacht; daar ben ik van af! Eindelijk rustig naar de wc kunnen gaan.

Ennnn we gaan verder;
Dus uiteindelijk werden we verdeeld over onze klassen. En ja hoor, er zit maar 1 jongen in onze klas. Wel zielig voor hem, mijn moeder verwacht al gelijk dat hij homo is. Achja, niks mis mee natuurlijk!
Mijn klas zit dus vol met meisjes die helemaal dol zijn op paarden.
De hele tijd was het; paarden dit, paarden dat. Het is niet dat ik ze gelijk veroordeel, maar toch, ik kan er moeilijk over mee praten, ik heb tenslotte maar 4 jaar paardgereden. Dit is trouwens al weer bijna 5 jaar geleden.
Goed dus, mijn mentor is wel heel aardig! En ze heeft altijd, zelfs onder de lessen, haar hondje mee; Jack! Wat een schatje!

Eindstand; We moesten een pasfoto maken en toen hebben we een uur lang naar uitleg zitten luisteren. En nu ben zit ik hier. Achter m'n laptop.
Ik ga maar eens snel gamen! En natuurlijk ga ik nog wat FairyTail kijken voor ik ga slapen!

Hopelijk heeft iedereen ook een fijne dag gehad?!
Bedankt voor t lezen!

Stay Kawaii! =3

Reageer (1)

  • xLenox

    Whuuuut?! Maar één jongen??
    En wrm begin je zo laat pas met school :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen