Ik ben opgestaan om 4.30 uur om mij klaar te maken. Mijn rugzak nog eens allemaal bekeken of ik alles mee had, tickets, lightstick, eten en drinken. Als ik alles had deed ik nog even verder met mijn cadeau dat ik maakte voor DaeHyun gewoon een tekening van hemzelf, maar achteraf bleek het te zijn dat ze het toch niet zouden krijgen en dat het verdeeld zou worden met de staf ofzo iets. Of het waar is ik weet het niet maar ik wou geen risico nemen.

Om 5.30u bracht mijn mama me dan naar het station om mijn trein te nemen om 5.50 uur, de trein conducteur was zo grappig xd. Tegen 6.25 uur denk ik waren we in Gent Sint Pieters en daar stapten er nog 3 vriendinnen (Shisa, Yukiko en Eline) op die mee gingen met ons, 2 er van hadden een ticket dat ik moest kopen en zo was ik niet alleen ook. En dan nog een uurtje op de trein ongeveer en dan waren we in Antwerpen zoeken achter nog een andere vriendin (Kathy)die ons ging brengen met de auto.

Even de gps instellen en dan zijn we vertrokken naar Düsseldorf het duurde ongeveer 2 uur denk ik en toen waren we er, snel uitgestapt om onze nummers te krijgen om naar binnen te gaan dan. We waren dan even op zoek naar een toilet want die van de zaal was nog niet open dus moesten we eerst een oplossing gaan zoeken, wat niet lang duurde. We zijn dan terug gekeerd en gewoon in de rij gaan staan voor een check up van onze nummers en daar heb ik dan nog Nicole tegen gekomen met een paar van haar vrienden. In de rij stond ook Donna dus ben ik ook eens naar haar geweest en zitten praten over Super Junior Show 5 in Londen omdat we elkaar daar niet zagen.

Paar van onze vrienden hebben dan ook zitten dansen op random Kpop muziek wat echt leuk was. We kregen ook een paar foto's toen we in de rij stonden maar het waren wel kleintjes maar dat vind ik niet erg. In de tussen tijd had ik nog Bianca en Mary gevonden die in Duitsland wonen. Na dat alles wat rustig begon te worden tegen de middag kwam er iemand af die zei dat om 14 uur de merchandise ging open gaan en ze zeiden eerst dat we er naast moesten gaan staan maar blijkbaar niet we moesten helemaal aan de andere kant staan.

Ik was toen op zoek naar iemand die in de rij stond die ik kende en gelukkig vond ik iemand die er stond en dat was Mary en we vroegen of we bij haar mochten staan en we mochten gelukkig maar. De rij ging echt super traag, ik was gewoon al blij dat we er dicht bij stonden maar toch duurde nog wat te lang omdat iedereen daar maar bleef staan.

Eenmaal we er eindelijk waren was er een meisje die de laatste albums kocht. De laatste en ze nam er 3 :s, iedereen nam echt veel albums wat ik dus niet echt eerlijk vond maar ja, ben al blij met mijn poster van DaeHyun en van YongGuk die voor men nicht is en een hoodie die lekker warm is. Achter alles gingen we de spullen die we niet nodig gingen hebben in de auto leggen en terug in onze rij staan en dan maar afwachten wanneer we naar binnen mochten. Tijdens het wachten vond ik nog 3 vrienden Anouk, Rommy en Sofie.

De deuren voor party pit gingen open om 18 uur en iedereen van party pit was al snel binnen dus hadden ze de deuren voor ons open gedaan om 18.30 uur wat echt super was. We stonden ook super goed in de zaal tegen de hekkens aan de zijkant en hadden geen geduw of weet ik veel wat voor mij eigenlijk een oplucht was. We moesten wel nog wachten tot 20 uur tegen dat het concert begon wat eigenlijk 20.10 uur was denk ik, het was al zeker iets later dat het begon maar het duurde niet lang.

De intro was in het begin echt super grappig, gewoon een nieuws bericht over een ufo die werd gezien en dat er veel foto's van waren genomen van mensen enzo maar er kwam telkens een storing in en als het weer normaal werd was er telkens een super bass dat je kon voelen tegen je benen wat super aanvoelde. Toen ben ik even beginnen wenen maar pas dat het nieuws bericht echt begon te ruisen en doen en dat de muziek intro begon kin ik het niet meer laten om te wenen. Er speelde achter het nieuwsbericht ook bij de intro B.A.P en dan kwam het...

Intro werd gevold door One Shot en echt OMG ze waren zo HOT en echt gewoon wat ze zijn op foto's en video's maar dan nog knapper. Wanneer ze van de trappen afkwamen begon ik meer te huilen omdat ik eindelijk B.A.P zag. Ik heb nog nooit zo veel zitten wenen voor een concert want bij Super Junior was ik zelfs zo niet en zij zijn mijn eerste bias groep in Kpop. Maar ik wou B.A.P al super lang zien en DaeHyun vooral. Ik heb gewoon heel het concert naar hem zitten kijken, hij is echt super...... Na One Shot kwam Badman en power en die dansjes zijn zo OMG in het echt niet normaal.

Wat mij ook echt op viel is dat hun zingen helemaal hetzelfde zijn als op de albums je hoort totaal geen verschil. Young Jae en Zelo hadden wel even een zwak momentje maar zelfs dat kon je amper horen. Er kwam terug een filmpje op het scherm over liefde waar je Zelo en Young Jae hoorde spreken....was zo schattig om Zelo zo bezig te horen dat hij niet wist wat liefde was en hoe Young Jae dat moest uitleggen ik kon niet meer van het lachen. Toen speelde ze Lovesick, en echt O_o terug een huilbui. Hoe ze het brengen is gewoon niet normaal en ook je leeft je er in mee en dat heeft nog de extra slag zeg maar. Achter lovesick kwam er zo 1 van de dansers denk ik op het podium met tafel waar er drankjes op stonden.

Zelo vroeg of ze er ook 1 van wilde en natuurlijk heel de zaal was aan het roepen. Hij keek dan rond wie hij zou nemen maar jammer dat het altijd party pit was maar ja, eenmaal de persoon gevonden ging hij het gaan brengen en ook Jung Up deed hetzelfde. Him Chan had perrongelijk een beker omgestoten, zijn gezicht was echt hilarisch om te zien. Eenmaal nog wat verder gepraat speelde Coffee Shop. Na coffee Shop gingen er even blauwe lichten aan omdat ze het podium eerst proper maakte en toen speelde Body & Soul. O_o ik kan nog altijd niet geloven wat ik zag! Dat dansje gewoon, wel toch een stukje er van.

Er stond op een moment D-100 en dat liep af naar D-0 en dat moment begon Punch te spelen het was echt super grappig hoe ze het hadden gezongen er was zo 1 kant Young Jae en de andere kant Jong Up en net alsof ze in een boksring zaten ofzo iets en bijna op het laatste deden Young Jae en Jung Up als ze aan het vechten waren. Young Jae sloeg Jung Up en hij draaide even rond van 'wat gebeurt er' net alsof hij sterretjes zag en viel toen neer op de grond. De rest begon toen terug het refrein te zeggen en toen stond hij later terug recht nog altijd zo duizelig doen van 'waar ben ik' en begon toen opeens gewoon heel los te gaan in de muziek en begint hij te dansen. Het volgende liedje was No Mercy en daar achter Bangx2. Iedereen begon echt super hard te roepen toen YongGuk begon te zingen, ik kan het nog steeds niet geloven dat hij dat zingt.

Terug kwam er een video op het scherm voor het volgende thema, achter dat begon Rain Sound te spelen en daar heb ik toch ook wel een traantje gelaten. Het werd zo mooi gebracht en je voelde echt al de emoties er van. Toen was het de beurt aan Jong Up zijn dans solo er achter, damn die kan dansen. Op het groot scherm bleef het nog altijd regenen en als je er naar keek was Jong Up daar dan ook in aan het dansen alsof het echt was. De dans was voorbij en het liedje Save me begon te spelen en de andere 5 members stonden vanboven toen het begon en gingen toen de trappen 1 voor 1 terug af.

Achter dat was het super grappig, er kwam terug een video op het scherm dat we toen moesten mee dansen, het dansje van Mato Planet. Haha hoe het werd uitgelegd was echt super grappig en het dansje was juist hetzelfde. Het was echt leuk om te doen. Terwijl we aan het kijken waren kwamen er 2 personen op het podium met een paarden hoofd op die alles ook voor toonde wat het natuurlijk nog grappiger maakte. Achter het uit leggen van het dansje kwam het liedje Check On en daar op moesten we dat dansje doen. Zelfs BAP was denk ik verlegen om het soms te dansen want je zag hun telkens in een lach schieten, hoe schattig.

De volgende liedjes waren Excuse Me en SPY, en toen waren ze even aan het praten en toen begon Hurricane te spelen. In het begin toen de MV uit kwa van Hurricane vond ik het niet echt een leuk liedje maar nu ik het in werkelijkheid heb gezien vind ik het wel super goed. Na Hurricane speelde Dancing in the rain en Stop it. Ik denk toen dat ik een stukje heb kunnen filmen van Dancing in the rain maar ik ben niet 100% zeker omdat ik het totaal niet meer weet wanneer ik heb gefilmd. Ook al duurt het maar heel even, voor mij zijn het super beelden, want iemand kwam toen om te zeggen dat ik moest stoppen filmen :( wat ik dus totaal niet leuk vond.

Ze waren toen terug even aan het praten en zeiden dat het het laatste liedje was dat ze gingen doen, Zelo had het al 2 keer gezegd en zei het toen voor een 3 de keer nog eens. Ze gingen toen even van het podium en kwamen terug op het podium met het liedje crash. Na het liedje begon iedereen verschillende dingen te roepen, je kon BAP horen, Saranghae en encore. Ik wist totaal niet wat ik moest mee roepen en heb toen maar gekozen voor BAP.

Er kwam toen nog een video op het scherm dat de aarde ons nodig had, en hun tweets wat zij van de avond vonden. De tweets zijn wel niet echt verzonden uit respect nog voor het ferry ongeluk. Na dat de video gedaan was begon eindelijk 1004 te spelen en ook daar begon ik te huilen. Terug waren ze even aan het praten op het einde en zeiden ze dat ze nu nog 1 liedje hadden en dat was hun debut en iedereen begon het refrein te zingen en BAP hun ogen stonden net als die van D.O, het was echt super grappig. Ze zeiden ook nog dat ze wilden terug komen om nog een concert te geven wat natuurlijk super zou zijn.

Ze gingen toen terug van het podium en er kwam terug iets op het scherm, we moesten aftellen van 100 to 0. Bijna op het einde daar van stond het opeens stil bij 31.25 denk ik en kwam er op het scherm of ze dat we moesten roepen, 2 of 3 keer was het niet goed genoeg en vroegen ze om luider te roepen en toen begon het aftellen terug. vanaf 20 begon iedereen mee af te tellen naar 0 en toen begon het liedje Warrior. Het laatste liedje van het concert.

Iedereen gaf het beste van zichzelf zowel BAP als de fans. Hun dans was vol met power gedaan en hun zang was vol met liefde maar natuurlijk met veel power gezongen. Op het einde van het liedje namen ze afscheid en het was net alsof ze echt niet wilde weggaan wat denk ik normaal is. Al de members waren aan het zwaaien naar heel de zaal en zijn toen stil aan van het podium gegaan.

Achter het concert zijn we naar buiten gegaan naar de auto en dan eerst nog naar de mc donalds geweest en daar hebben we afscheid genomen van iemand die we daar leerde kennen want zij moest de trein hebben. Toen begon onze rit terug naar Belgie, iedereen was echt dood moe. Na 2 uur half waren we bij het huis van Kathy waar we nog moesten wachten tot we onze trein hadden want de eerste trein was maar om 5.25 uur. We hebben dan nog bij haar thuis naar een film gekeken en wanneer het gedaan was zijn we naar het station vertrokken en hebben we afscheid genomen van Kathy.

Onder weg begon het al weer licht te worden. We zaten nog met 4 in totaal op de trein, Yukiko, Shisa, Eline en ik. Zij moesten afstappen aan Gent Sint Pieters en ik moest naar het eindstation Oostende. Tegen 7.30 uur was ik thuis denk ik en heb wat vertelt tegen mama over het concert. Ik heb dan nog de pc aangedaan om mijn video te bekijken die ik gemaakt het en mijn foto's enzo en uploaden op Facebook en YouTube. Ik ging normaal wakker blijven maar het lukte echt niet meer, ik was al 28 uur wakker. Heb dan maar de pc uitgedaan en mijn pyjama aan gedaan en in bed gekropen.

Dromen over het BAP concert!!!!

Dank u BAP, YongGuk, HimChan, DaeHyun <3, YoungJae, Jong Up en Zelo <3 voor de beste dag van mijn leven!!!!!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen