Heey iedereen! Welkom op mijn blog ik ben Ijsbak en ik maak quizen , verhalen en soms doe ik zelfs een wedstrijd! Er zal elke dag nieuwe informatie staan op mijn blog dus check het elke dag! Ik zei het zonet al ik schrijf ook verhalen maar ik doe dat niet altijd alleen ? Neen ! Jij kan ook helpen en dat is heel simpel stuur gewoon een bericht naar Ijsbak op Quizlet of stuur gewoon een e-mail naar fuzzlegameplaygames@gmail.com ! Maar er moeten wel een paar dingen in het bericht/e-mail staan anders kan ik jou niet kiezen ! Dit zijn de dingen :

-Vermeld je naam in het bericht/e-mail anders weet ik niet wie je bent en dan zal ik jou niet kiezen !
-Vermeld ook jou leeftijd, want dat is ook heel belangrijk! Dus zorg dat je het zeker niet vergeet.
-Vertel ook waarom je wilt mee helpen om een verhaal te schrijven ! VERPLICHT!

LET OP : Ik kan niet iedereen een kans geven om mee te helpen!

Je mag ook altijd een ideetje voor een quiz sturen!

Ik doe ook wedstrijden zoals je wel gelezen hebt! Nu vraag je je waarschijnlijk af wat voor wedstrijden! Ja, dat kan een wedstrijd zijn waar je iets mee kan winnen of dat er een pagina of website van mij komt en nog veel meer ! Als er een wedstrijd is zal het zeker op mijn blog staan! En als er dan een wedstrijd is en je wilt meedoen doe je gewoon het zelfde als je bij een verhaal moet doen! Dus gewoon een bericht/email schrijven naar mij (email staat in de tekst boven)
en wat er allemaal moet instaan zie je ook hierboven!

Ik onderhoud deze blog natuurlijk ook niet zelf! Mijn team helpt mij daarmee !Ik heb soms gewoon geen tijd voor Quizlet omdat ik ook DJ ben ! Ik ben dan bezig met liedjes maken! En speciaal omdat ik deze blog begonnen ben zal ik je al vertellen dat er een youtube-account komt van mij waar mijn liedjes uiteraard op zullen staan! Wanneer ik dat account ga maken zal je nog wel op mijn blog zien!

Oow ja ! Wil je nog even laten weten of ik een Facebook-Pagina moet maken van mijn blog! Stuur een bericht of e-mail!

Alvast bedankt , CIAO MENSEN !

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen