ok dit is dus the Assassin crew of Kaliophe Dismure :D
enjoy :D


1. Breave

naam : Breave
achternaam : onbekend
leeftijd : 24
woonplaats : Italië Florence
Hobby’s : caitlling pesten, sneeuw maken op een warme dag, free running op zelfgemaakte ijsschotsen

karakter : Breave is een beschermend en stil persoon. maar als je hem boos maakt verander je even vlug in een ijspegel dan dat jeje zin kan afmaken.
hij is ook grappig maar altijd serieus.
familie : heeft geen, achter gelaten als kind toen hij acht was in Frankrijk sindsdien op doortocht.
achtergrond : Breave z'n echte naam is Jonathan Smith. ook al heeft hij een Britse naam toch is hij afkomstig uit Frankrijk. hij had een kleine familie ouders en één zus. Marianna Smith. z'n familie was arm en z'n moeder was erg ziek. z'n vader kon onmogelijk het gezin onderhouden en werkte heel laat.
op een dag ging hij mee met z'n vader om hout te hakken voor de koop. maar hij werd achtergelaten. de weg naar huis kon hij niet dus dwaalde hij steeds verder af van het dorp. Breave heeft veel gereisd op doortocht tot hij een oude man vond die kreupel was. hij was elf en ontmoete een zeer bijzonder man.
omdat Breave goed voor de man zorgde besloot de man Breave een zeer bijzonder cadeau te geven. hij gaf hem de kracht van de elementen. vuur, ijs, ging van een leien dakje maar aarde was niet zo goed. na zeven jaar overlijd de man een natuurlijke dood en Breave ging verder op doortocht tot hij in Florence belande. z'n krachten hield hij geheim voor de wereld en besloot hem enkel te gebruiken in geval van nood.
op een dag vond een gevaarlijke achtervolging plaats tussen het leger van de koning en demonen van Hades. Breave snelde de mannen te hulp en versloeg de demonen. de generaal had alles gezien en nam hem mee in z'n team. die generaal was Errondo Dismure. sindsdien vechten ze zij aan zij.
Andere bijzonderheden : Breave geeft veel om Caitling, hij heeft er stiekem een oogje op.
Ook heeft hij een klein litteken vlak boven z’n linkeroog tijdens een mislukte kracht spreuk toen hij nog een beginneling was.
Vaardigheden : de elementen vuur en ijs beheren,
wapens : z'n krachten, dolk, werpmessen, verdwijnbommen


2. Errondo Dismure

naam: Errondo Dismure
leeftijd : 33
woonplaats : Florence, Italië
Hobby’s : de stad florence en z’n familie beschermen, zwaardvechten, orders uitdelen, pizza maken,
karakter : Errondo is de baas van de groep samen met Kaliophe Dismure. hij is leiding gevend, beschermend, een klein beetje sarcastisch, vertrouwend, soms een beetje terug houdend maar is wel een doorzetter, denker en doener.
familie : getrouwd met Renora, had één kind Leona Dismure maar zij stierf aan wiegendood. sindsdien leid hij de groep.
achtergrond : Errondo was de eerste en generaal van de koning die hij trouw diende. hij leefde goed samen met Renora in een huisje in de stad. Renora was bankier en werd terwijl opgeleid door Errondo na z'n diensten als hij kon. op een dag vonden ze Leona dood in haar wiegje en meteen werden ze veroordeeld tot kindermoord en ter dood. Errondo legde z'n zwaard en trouw neer en verborg zich in een huisje buiten het dorp. die avond werd de koning gedood door Hades en Errondo moest hem doden. omdat Hades te machtig was keerden de groep zich tegen Errondo. Errondo besloot om zelf een groep op te richten die de beschermers van de stad werden, zij werden de ogen. een zware winterdag brak aan en de Assassins kwamen net terug van een nacht rondo buiten het dorp. tot Errondo opeens een gekrijs hoorde van een baby. hij stuurde de andere naar huis en ging samen met Mund het geluid tegen moet. daar vonden ze in gouden glans omhuld een baby die afkomstig was van de goden. hij nam het kind mee waar Breave het kind opwarmde. een oude man klopte aan die vermomd was als Zeus hij vertelde hen over de baby die ze droegen, Kaliophe. Errondo moest zweren op haar te letten tot ze terug kon naar haar land. maar omdat Hades rond zwierf moest ze verscholen zijn onder een andere naam en noemden haar Leona Dismure. sindsdien werden ze zielsverwanten en Errondo leidde haar van kinds af aan tot een Assassin die ze nu is.
Bijzonderheden : Errondo heeft op de plaats waar hij z’n hiddenblade hangt op z’n onderpols z’n dochter Leona in z’n huid gegrafeerd met z’n dolk. Ook heeft hij door zeus gegeven zielsverwant gekregen een Hydra door hij z’n taak als beschermen van Kaliophe gegeven heeft. Maar deze komt zeer zelden boven.
Vaardigheden : plannen maken, leiden , zwaardvechten,
wapens : kruisboog, één hiddenblade, zwaard, verdwijnbommen, dolk,


3. Mund Donati

Naam : Lodovico Raffaele Feliciano Donati
Bijnaam : Mund ( omdat hij dat leuker vind )
Leeftijd : 22 jaar
Woonplaats : vroeger in Venetië nu in Florence.
Hobby’s : zwaard vechten, kruisboog schieten, piano spelen, free runnen samen met Kaliophe
Karakter : Omdat Mund afkomstig is van een edele familie is hij beleefd opgegroeid met een klein beetje sarcasme en serieusheid. Hij is beleefd en zeer geliefd bij de dames ondanks hij een romantisch accent heeft trek hij dit ook in z’n voordeel om informatie te achterhalen. Mund is ook een waaghals niets staat in zijn weg om te doen. Hij is zeer beschermend en heeft ook een klein bang hartje want mensen waarvan hij veel van houd staan dicht in z’n hart, zoals Kaliophe ligt zeer nauw in z’n hart. Mund is intelligent en weet met de kleinste dingen een val of wapen te maken tijdens een gevecht.
Achtergrond : Mund is opgegroeid in een edele familie. De Donati’s. Tot z’n zestiende is hij trouw aan z’n familie geweest tot hij er schoon genoeg van had en z’n passie te volgen als krijger van de koning in het leger van Errondo was hij z’n beste en nauwe vriend. Waarom hij z’n familie achterliet kwam omdat hij moest trouwen met de Letitzia Donatella Alessia Rossini. Mund kwam eerst niet in aanmerking van de koning omdat hij dicht zat bij de familie Donati. Mund bewees zich zelf door een nacht als krijger door te brengen in de bossen rondom Florence. Doordat hij geen wapens kreeg omzich zelf te beschermen maakte hij wat de natuur hem schonk en doodde één cycloop met een geslepen boomtak en een gif pijl van de gif bloem Oleander. Sinds z’n daad nam Errondo hem op in z’n team. Waar hij hem verder inwerkte met leren vechten en z’n rechterhand werd. Van z’n familie is hij volledig afgesloten waar hij dat ergens toch wel spijtig vind.
Vaardigheden : mensen manipuleren, vrouwen versieren, wapens maken, free runnen met Kaliophe,
Bijzonderheden : geen
Wapens : twee zwaarden, werpmessen, bommen, verdwijnbommen, spijker knuppel,


4. Renora Greco

Naam : Renora Greco
Leeftijd : 29 jaar
Woonplaats : Florence
Familie : getrouwd met Errondo Dismure
Hobby’s : koken, boogschieten, jagen,
Karakter : Renora is een moeder persoon en eigenlijk de moeder van iedereen in de familie niet alleen van Kaliophe zelf ook al wordt dit zo beschreven. Ze is zeer beschermend ondanks haar moederinstinct en altijd goed gezind. Ze helpt graag anderen en staat voor iedereen klaar. Maar ze kan ook hard zijn bij gevechten slaan de stoppen door. Achter haar lieve glimlach verschuilt een klein gemeen lachje waardoor ze onschatbaar is. Graag leid ze niet en volgt de bevelen gemakkelijk op waardoor ze geen probleem heeft als Kaliophe en Errondo de bevelen uitdelen.
Achtergrond : Renora is van een bankiers familie en weet goed wie te vertrouwen is en wie niet, ze wist heel goed wie koning Frederico was en waarschuwde Errondo hem al een paar keer voor maar hij was te trouw aan de koning tot die noodlottige dag.
Toen Kaliophe kwam zag Renora dit als een nieuwe kans om hun dochter in haar te zien waarop Kaliophe erg nauw aan haar hart ligt. De dood van Leona was een steek in ieders hart. Maar ze is sterk om een nieuw begin te maken. Renora kon de druk in de bank niet meer aan toen het gebeurde met Leona, ze werd beschuldig van kindermoord waarop ze haar werk opzegde en de familie haar ook verstootte. De druk was te groot voor haar en moest het op een bepaalde manier te zien zich af te reageren. Errondo zag hoe hard ze achterruit ging maar sinds Kaliophe er is kwam alles langzaam terug goed. Ze werkte zich in als Assassin dankzij Errondo en werd een moeder die ze altijd had willen zijn dankzij Kaliophe.
Bijzonderheden : geen
Wapens : pijl en boog, zwaard, kleine dolk, verdwijnbommen en haak mes.


5. Fay Anderson

Naam : Fay Anderson
Leeftijd : 17 jaar
Woonplaats : vroeger Engeland nu Florence
Hobby’s : vrolijk zijn, viool spelen, dansen, paardrijden, dagdromen
Karakter : Fay is een zeer optimistisch persoon, vrolijk en probeert het beste in ieder boven te halen zelfs op een baaldag. Dat heeft ze zich zelf aangeleerd nadat haar ouders omgekomen zijn door een aanval van Hades. Keep on smiling is dan ook haar lijf motto.
Maar onder haar lieflijke lach schuilt een ijzig gezicht die ze verbergt onder een masker.
De dood van haar ouders zal ze nooit verwerken. Op vlak van dood gaan van zeer nauwe vrienden, familie is ze als de dood voor dat kan ze niet plaatsen nog verwerken. Fay is zeer gevoelig.
Achtergrond : Fay komt van een normaal gezin. Een dorp buiten de stad England genaamd : Hinderon. Haar ouders waren bakkers en haar taak was graan te malen.
Op een dag doemde een vreemde man op in het dorp, hij zei dat hij reiziger was en erg vermoeid was. Haar ouders namen hem mee in huis. Fay was even bij vrienden geweest maar toen ze terug kwam zag ze hoe de oude man veranderde in een demon genaamd Hades, hoe hij haar ouders vermoorde en het hele dorp plat brande stond ze machteloos toe te kijken, honderden krijgers van Hades slaagden erin om het tot een hel te maken.
Hades zag Fay en trok haar met z’n mach de lucht in. Ze kon niet bewegen, ze was al dood nog voor hij iets kon doen. Ze wachtte af. Paardehoeven klonken ver in haar hoofd, twee armen sloegen zich om haar heen. De angst had haar verlamd maar ze kon nog net de contouren zien van Mund die haar redde. Ze was de enige overlevende van het dorp en Errondo nam haar onder z’n vleugel. Die dag hadden littekens gemaakt in haar lichaam.
Nachtmerries moesten zorgen voor angst maar zij draaiden het om in lessen waaruit ze leerde om steeds positief te zijn. Keep on smiling. Fay kon niet blijven bij Errondo en wou verder gaan maar Renora kon haar niet laten gaan. Ze vertelde dat ze allemaal verdwaalde schapen waren van god, maar omdat we elkaar hebben gevonden maakt het ons sterk tot een stier. Errondo heeft haar opgeleid tot een Assassin net als alle anderen.
Fay is de beste vriendin van Kaliophe.
Vaardigheden : vechten, spoorzoeken, paardrijden
Bijzonderheden : Hades heeft een litteken op haar schouder achtergelaten : twee zwarte lijnen.
Wapens : dolken, zwaard, werpsteen ( dat is een steen gebonden aan een touw) verdwijnbommen, voetmes ( dat is een mes die in de schoen verwerkt zit en tevoorschijn komt bij een stamp op de grond )


6. Kaliophe Dismure

naam: Kaliophe “Leona “ Dismure
leeftijd: 2200 jaar oud ( goden ) 22 ( Midgard )
woonplaats: haar oorspronkelijk rijk : Kaliophe, later in Olympus, Italië 12de eeuw.
afkomst: Grieks / Italiaans ( oorspronkelijk Grieks )
hobby's : vechten, koken ( wordt nooit gezegd maar haar familie heeft een hart voor koken vooral de Italiaanse keuken ) , missies, tekenen en lezen. karakter : Kaliophe is altijd vlug vurige ' de Italiaanse furie ', ze is spontaan en heel erg zorgzaam, beschermend. in vechtstand : is ze altijd vlug agressief waarop er soms gewonden kunnen vallen en soms doden als ze niet uitkijken.
wapens: twee verborgen wapens, zwaard, dolken, scheen dolk, een arsenaal aan explosies, een kruisboog,
vaardigheden : een Assassin
achtergrond: Ik ben de dochter van Europa en Asterion. goden die heersten over het rijk Kaliophe en goden van Olympus. ik was nog een baby toen ze ons rijk binnenvielen, de Maenaden en Medusa. dus men ouders gaven de opdracht aan Theseus om me in veiligheid te brengen. ik belande in een koude winterige plek helemaal alleen op de planeet Aarde. de gouden gloed die om me heen zat ter bescherming hielden me warm, maar niet voor lang. zo ontmoette ik men aardelijke ouders, Errondo en Renora. ze hadden net een nacht toer gedaan in de bossen van Florence. Errondo vond me en nam me mee in huis waar ik goed opgevangen werd. Zeus kwam langs die nacht en vertelde hen over de zware taak die rusten op z'n schouder, mij beschermen tegen het kwaad van Medusa en haar broer Hades. zonder aarzelen namen ze me aan en vermomden men identiteit door me Leona te noemen. Errondo was een Assassin die de aarde beschermde tegen de troepen van Hades waar hij in oorlog meezat, maar daar ga ik niet in uitwijken duurt te lang. dus...Errondo trainde me van peuter af aan tot een Assassin waarin ik later uitbleek als de beste krijger. natuurlijk wisten ze waar ik zat en Theseus stuurde een vogel naar me toe die ik vond tijdens een jacht. Phorus. dat was één van de zoveel stappen om te herinneren wie ik was en waar ik werkelijk vandaan kwam. ik voelde me verplicht om men mensen te helpen en ging terug naar Kaliophe om te strijden tegen Hades en Medusa.... we wonnen maar zoals elke strijd vielen er vele doden en gewonden. Strenght and Honor
bijzonderheden : Kaliophe heeft een soulmate : een bruine Arend wiens krachten aan elkaar verbonden zijn. Kaliophe leeft onder haar motto : Strenght and Honor. deze zin zegt ze steeds in een gevecht. of bij de baard van Zeus als er iets ongelooflijks gebeurt. Kaliophe kan steeds terug gaan naar haar land Olympus door middel van haar goden krachten.


7. Caitling Jackson

Naam : Caitling
Leeftijd : 20
Woonplaats : England ( stad )
Hobby’s : iedereen op stang jagen, mensen manipuleren, Kaliophe op stang jagen,
Vechten
Karater: Caitling is altijd slecht gezind, zeer sarcastisch en gemeen. Ze is het tegenovergestelde van Fay. Dit maakt haar heel gevaarlijk maar ook schuw. Mensen kan ze zeer moeilijk vertrouwen waardoor ze er ook meteen een eind aanmaakt.
Haar instinct staat maar op één ding : overleven en al wie dat in haar weg staat gaat eraan.
Als ze vecht is ze een wild beest en verscheurt haar vijand als een blaadje.
Errondo noemt haar vaak : het zonnetje in huis.
Caitling haat het om gecommandeerd te worden en kan Kaliophe daarom niet uitstaan.
Achtergrond : Caitling was al van kleins af aan gemeen. Ze is afkomstig van edel volk maar haar karakter past niet in hun plaatje en hebben haar vele beleefdheid lessen gegeven maar niets hield Caitling bleef Caitling en dat kon je niet veranderen. Ondanks haar werd haar familie genegeerd op feestjes en belangrijke evenementen waardoor ze genoodzaakt waren Caitling te verstoten uit de familie. Dit kon haar weinig schelen want ze was graag op haar eigen maar ondanks wat er gebeurde gaf het een teken in haar hoofd dat iedereen slecht was en niet te vertrouwen was. Ze begon haar eigen leven te leiden en reisde veel van dorp tot dorp.
In de bossen van Florence kreeg ze te maken met een aanval van een cycloop. Ze vocht moedig tegen hem met het geen wat ze had, een kleine dolk.
Maar de cycloop was sterker en verwond haar zij met z’n klauwen. Hij verdween en de nacht viel over de bossen. Mund vond haar samen met Breave die haar verwarmde en bracht haar naar hun huis toe. Caitling is een vechter en door zetter ook al is ze hard als steen, of bot als een mes. Errondo zag in haar goede kanten en vertelde dat ze kon blijven wat ze ook wou en werd al snel z’n lieveling. Tot Kaliophe kwam en steen jaloers werd also ook bot en gemeen. Maar ergens kan ze haar ook een plekje geven.
Vaardigheden : Caitling is goed in vallen maken, en geruisloos sluipen
Bijzonderheden: geen
Wapens : voet dolk, werpmessen, verdwijnbommen, lasso, zwaard



voila hopelijk heb ik je een goede informatie kunnen geven :D
een eigen verhaal volgt waarschijnlijk later :D

Reageer (1)

  • ArinaV

    Nu weet ik eindelijk Kaliope haar crew! :D
    Ik hou nu al van dit! Ik zou exhg een super verhaal willen zien tussen breave en caitling. Ik heb het idee dat het zo'n altier en aveliene wordt.

    Epic (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen