rpg: -

Volledige naam: Eve Faraday

Geslacht: vrouwelijk


Leeftijd: 17

Uiterlijk:
Eve heeft donkerbruine bijna zwart geverfde lange haren waar ze erg blij mee is. Ze heeft een lichtgekleurde huid die snel bruin wordt. Als ze in de zon is geweest heeft ze al gauw zomersproetjes op haar neus. Ze heeft felblauwe, grote ogen met verzorgde wenkbrauwen. Ze is 1.70 m en erg slank. Ze heeft dus een slanke maar sportieve bouw. Ondanks dat ze slank en sportief gebouwd is heeft ze de rondingen op de goede plek





Innerlijk:
Eve is een meisje van de straat, van kinds af aan is ze daar te vinden. Ze heeft amper opvoeding gehad, en de mensen waar ze bij woonde konden haar niet aan. Eve is nogal een wilde en houdt zich niet aan regels. Ze doet alleen dingen waarvan ze denkt dat het nodig is om te overleven. Eve heeft geen familie, en anders weet ze niet waar ze zijn. Het maakt haar ook niet uit, Eve heeft ze niet nodig, ze kan prima voor zichzelf zorgen doordat er nooit een vader/moeder figuur is geweest. Hierdoor heeft Eve weinig vertrouwen in anderen en vertrouwd ze alleen op zichzelf. Eve is vaak in aanmerking gekomen met de politie maar wist altijd weer te ontsnappen. Overal waar ze is is Eve op haar hoede om er zo snel mogelijk vandoor te kunnen gaan.Eve verteld niemand iets over zichzelf, en dat komt vooral omdat ze zelf niet goed weet wie ze is onder haar harde laag en ze wantrouwend is tegenover anderen, wat eerder genoemd is. Wel is Eve een doorzetter en zal ze alles op alles te zetten om te bereiken wat ze wilt. Ook is Eve erg competitief ingesteld en wil ze altijd winnen, wat handig is bij het sporten. Sporten is iets wat Eve geweldig vind, daar kan ze al haar energie even kwijt en kan ze zichzelf zijn. Eve kan soms heel gemeen zijn, en is soms iet wat agressief. Dat komt doordat ze zich als meisje zijnde goed moest verdedigen op de straat. Eve is lid geweest van een bende, maar is nu alleen, wel heeft ze nog genoeg contacten dus ruzie wil je met haar niet graag hebben. Niet dat Eve van anderen hulp nodig zou hebben, ze zou je gerust eigen handig in elkaar kunnen slaan.. Maar iemand bang maken vind ze wel leuk. Eve is meestal wel vriendelijk en heeft ze respect voor anderen als zij ook respect voor haar hebben. Ze is goed in het leggen van contacten, al zijn deze oppervlakkig.

Geheim:
Ze heeft in een bende gezeten, zat dus op het slechte pad en is verschillende keren in aanraking gekomen met de politie. Verder is ze betrokken geweest bij mishandelingen van twee meisjes en een jongen waarbij een van de meisjes uiteindelijk overleden is aan haar verwondingen. Dit is iets waar ze liever niet aan terug denkt omdat ze daar toch wel spijt van heeft en ze zo eigenlijk niet is. (ze is ertoe gedwongen maar dat maakt het niet minder erg)

Extra: ze rookt

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen