School, gisteren, vandaag, morgen, overmorgen en de dag daarna. Ik zit nog maar in de 2de maar om optimistisch te blijven bekijk ik het maar zo: ik zit op gymnasium dus blijf 6 jaar op de middelbare, 2 van 6 is 1/3 er al opzitten! Als je het zo bekijkt lijkt het nog wel mee te vallen, maar we hebben allemaal wel eens de dagen dat we tot 4 uur op school zitten en nog 4 jaar dit ritueel (wat ze school noemen) volgen onmogelijk of zelfs rampzalig lijkt. Je fiets dan naar huis en er kunnen dan 2 dingen gebeuren; Je beurt op doordat de zon schijnt de vogels fluiten en je over je stuur hangt van het lachen om een vriendin/vriend OF het regent/miezert/sneeuwt/hagelt en je gaat in je jas gedoken nog chagrijniger naar huis dan je al was en moet daarna ook nog eens aan je huiswerk.

En dan zijn er ook nog van die grapjassen/ouders die zeggen dat de middelbare school de mooiste tijd van hun leven was, Yeah right , ik dacht het dus even niet. Ik denk dat minstens het merendeel van de mensen op de middelbare school meer uitkijkt naar zijn eindexamen dan naar zijn volgende les. Anyway je kunt dus maar beter positief blijven dan negatief, misschien dat je dan inderdaad (wat me een wonder lijkt) later kunt zeggen :'Ja de middelbareschooltijd is sowieso het leukste uit mijn leven geweest!'


Wat ik hiermee wil zeggen is, we hebben allemaal wel onze eigen redenen om school niet super geweldig oorverdovend verschrikkelijk leuk te vinden. Maar beste lezers, zelfs ouders kunnen wijze dingen uitkramen. Zo is het heel goed om altijd te onthouden dat : achter de wolken de zon schijnt en na regen zonneschijn komt. (Het komt op hetzelfde neer) Het is ook altijd fijn om een doel voor ogen te houden en daaraan te denken als je op school zit. En anders denk je aan de dingen die ik net genoemd heb, de raad van de ouders. (dat is ook voor het eerst)


Dus de Quote van vandaag is:

Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect



So stay strong and we will survive!
Moon

Reageer (3)

  • Lolaa90

    net dus voor de 2e keer gelezen en weer lag ik in een deuk :-)

    9 jaar geleden
  • Bambie123

    Maak meer blogs! Xx

    9 jaar geleden
  • Lolaa90

    wahahaha idd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen