JIj bent niet alleen mooi jij bent prachtig! Mensen mogen geen stempel opgedrukt krijgen!
Ik zit nog niet lang op Q maar wat ik zie is dat veel mensen het als toe vluchts oort zien. Het is natuurlijk ook fijn om te kunnen zijn wie je bent en verhalen schrijven gebaseerd op wat er jou overkomt. De meeste mensen hier zijn depressief omdat ze niet geaccepteert worden.

Iedereen is mooi, want iedereen heeft wel iets moois. Je ogen, je haar of misschien je lach.

Vragen jullie je nooit af waarom er zoveel mensen op Q over depressie , anorexia of zelfmoord schrijven? En hoe ze dat zo gedetaieert kunnen doen? Mischien omdat ze het zelf hebben meegemaakt. Hier is wat ik vind:

Iedereen is mooi! Misschien ben je geen schoonheid of een model. Kijk eens in de spiegel . Wat zie je? Ja. Een persoon. Mensen zijn niet perfect. Het is toch ook saai als iedereen perfect is. Zelfs de mooiste meisjes zijn onzeker. Daarom pesten ze je. Ze zijn bang dat jij een bedreiging vormt.

Niemand is dik. Sommige mensen zijn gewoon groter. So what?! Je kan er niks aandoen als je steviger bent. Het maakt je niet lelijk. Vrouwelijke vormen zijn toch ook mooi?

Je bent niet te dun. Sommige mensen eten minder of komen minder snel aan . Andere mensenzouden een moord doen om er zo uit te zienn als jij. Keep in mind soms is het een vloek, soms een gave.

Je bent langer dan anderen. Misschien groei je sneller. Mischien heb je eerder je groeispeurt gehad. Het is iets waar uje niks aan kan doen en dus ook iets waar niemand iets over mag zeggen.

Je bent juist kleiner. Je bent nog niet veel gegroeit of hebt kleine ouders. De kleinste kinderen later vaak de langste mensen. De meeste langere mensen zouden juist graag klein willen zijn .

Je word gepest. Niemand heeft het recht om jou te pesten. Vertrouw me het word wordt beter. Schrijf het van je af. Je kan als sommige Q als dagboek gebuiken. Dat zijn vaak de beste stories. Ook kan je gewoon pen en papier pakken.
Praat erover met mensen. Het lucht op en die mensen kunnen je helpen met alles. Ze steunen je en begrijpen je. Je hoeft niet gelijk naar een therapeut of zo iets.
Kom voor jezelf op. Laat je pesters op een goede manier zien dat het zo niet langer kan.

Je bent een pester. Er is nog hoop voor je. Bied je exuus aam tegen iedereen die je pijn gedaan hebt .
Praat erover . De meeste pesters zijn onzeker. Probeer er over heen te komen en zoek uit waarom je bent gaan pesten of onzeker bent.

Als je ergens mee zit kan je me altijd een PB sturen.

{Zou je misschien bij mijn story willen kieken?KLIK

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen